Home Gadgets Nieuwe functies devolo Home Control: meer comfort en gemak voor iedere gebruiker

Nieuwe functies devolo Home Control: meer comfort en gemak voor iedere gebruiker

by Mark van Truijen

devolo Home Control groeit door – niet alleen devolo-hardware, maar ook het aantal softwarefuncties. De nieuwste update is voorzien van praktische innovaties waarmee de ontwikkelaars in Aken nog meer tegemoetkomen aan de wensen van klanten.

 

Adresgegevens bij registratie niet langer verplicht

Tot voor kort was het verplicht om adresgegevens in te vullen bij de installatie van Home Control. Op basis van de installatielocatie kan devolo Home Control namelijk verscheidene functies aanbieden, zoals het weerbericht met temperatuurnotificaties, en vanaf nu ook regels en scenario’s die rekening houden met zonsopgang en -ondergang. Om klanten hierin een keuze te geven, is het invullen van een adres met deze update niet langer verplicht. Klanten die geen gebruik willen maken van deze handige functies, laten deze velden eenvoudigweg leeg.

Gebruikersnotificaties

Doordat de nieuwe update het mogelijk maakt om meerdere e-mailadressen per gebruiker op te slaan, zorgen notificaties voor extra comfort en veiligheid. Waarschuwingsnotificaties komen in elke situatie sneller aan en bereiken meerdere ontvangers tegelijkertijd. Daarnaast waarschuwt een systeembericht bijvoorbeeld wanneer een component niet langer in verbinding staat met de Centrale. Zo zijn gebruikers in staat om problemen sneller op te lossen.

Timer voor het uitvoeren van regels en andere verbeteringen

Met de nieuwste innovatie kunnen gebruikers van de nieuwe devolo Home Control Alarm Sirene (beschikbaar in de Benelux vanaf december 2016) een timer instellen voor het uitvoeren van regels. Zo drukken ze simpelweg op de muurschakelaar, waarna het alarm na een bepaalde periode wordt geactiveerd (bijvoorbeeld na twintig seconden). Genoeg tijd dus om de voordeur achter je dicht te trekken en te voorkomen dat het alarm in die tussentijd al afgaat. Ook het gebruik van regels wordt flexibeler, wat nog complexer scenario’s mogelijk maakt. En dat allemaal zonder dat er iets verandert aan de eenvoudige set-up en bediening van de devolo Home Control.

Extra updatefuncties

Naast de bovenstaande uitbreidingen biedt devolo nog veel meer functie-updates aan op zijn gratis Home Control-softwareplatform (app en onlineportal). Voor extra gebruiksgemak zorgt de functie Huisdagboek ervoor dat wijzigingen direct merkbaar zijn.

Prijs en beschikbaarheid

devolo Home Control is in de winkel en online verkrijgbaar. De Home Control Starter Kit die bestaat uit een Centrale, Deur-/Raamsensor en Intelligent Stopcontact, is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 219,90 euro. Gebruik van my devolo-software (Android-/iOS-app en online portal) is gratis.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x