Home Gaming Nieuwe Dragon Ball FighterZ gamemodi onthuld in trailer

Nieuwe Dragon Ball FighterZ gamemodi onthuld in trailer

by Mark van Truijen

BANDAI NAMCO Entertainment Europe kondigt vandaag aan dat de Party Battle- en de Fighter Z Cup-modus binnenkort speelbaar zijn in DRAGON BALL FIGHTERZ. Deze nieuwe online modi zijn toegevoegd aan de game via een gratis update op 9 mei. Het eerste Party Battle-event gaat vandaag live op PlayStation 4, Xbox One en pc.

In een gloednieuwe video wordt onthuld welke kenmerken deze nieuwe gamemodi bieden voor online spelers. In de Party Battle-modus kunnen 3 spelers hun krachten bundelen in co-op gevechten. Samenwerking is de enige manier om een kans te maken tegen de geduchte bazen. Vanaf vandaag tot en met 21 mei kunnen spelers een team vormen en de eerste uitdaging “The Emperor Strikes Back” aangaan om Frieza te verslaan.

De FighterZ Cup is een maandelijkse competitie waarin spelers kunnen vechten en punten verzamelen voor hun eigen Z-Union. De competitie om jouw Z-Union heerschappij te vestigen zal pittig zijn!

 Deze gratis update bevatte ook nieuwe functies en verschillende verbeteringen om de beste game-ervaring te bieden. Om de game in balans te houden, zijn ook een aantal personages aangepast. Daarnaast zijn er ook bestaande modi en functies, zoals de training modus en de combo challenge, verbeterd

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x