Home Gaming Nieuwe DLC voor Middle-earth: Shadow of War beschikbaar

Nieuwe DLC voor Middle-earth: Shadow of War beschikbaar

by Mark van Truijen

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag Blade of GaladrielTM uitgebracht. Dit is gloednieuwe downloadbare content (DLC) voor Middle-earthTM: Shadow of WarTM waarin je voor het eerst als de elite-elvenkrijger Eltariel kunt spelen. Eltariel staat onder haar vijanden bekend als The Blade of Galadriel en is een dodelijke sluipmoordenaar die voor de elvenkoningin Galadriel werkt. Ze wordt al duizenden jaren naar Mordor gezonden om op de Nazgûl te jagen.

 Blade of Galadriel.jpg


De Blade of Galadriel-TM verhaaluitbreiding bevat de volgende content:

• Speel voor het eerst als Eltariel, een elitemoordenaar die bekend staat als The Blade of Galadriel en neem het op tegen de nieuwste versterking van de troepen van de Nazgûl.
• Hanteer Eltariels dubbele elvenzwaarden en zet de Light of Galadriel in, naast een keur aan dodelijke nieuwe gevechtsmogelijkheden, vaardigheden en uitrusting.
• Maak kennis met gedenkwaardige nieuwe Nemesis-personages als Flint, Tinder en de Slayer of the Dead, terwijl je strijd voert tegen de Nazgûl en meer te weten komt over hun geheimzinnige verleden.
• Verkrijg acht unieke legendarische Orks die jouw strijdkracht in de verhaalmodus aan kunnen vullen, met nieuwe mogelijkheden die aan het Nemesis-systeem zijn toegevoegd.
• Ontgrendel een Eltariel-personageskin die je kunt gebruiken in de verhaalmodus.

Vanaf vandaag zijn er tevens een aantal gratis content-updates beschikbaar voor iedereen die in het bezit is van Middle-earthTM: Shadow of WarTM inclusief:

• Nemesis-systeemverbeteringen – Ork-kapiteins (bevriend of vijandig) kunnen nieuwe trekjes en gedrag vertonen, wat meer diepgang geeft aan gevechten en spelerinteractie, zoals:
Tunnel Rat – Orks kunnen zich ingraven en Ghûls oproepen.
Sniper Shot – boogschuttes kunnen vanaf grote afstanden schieten met de hoogste nauwkeurigheid.
Tremor – Ologs kunnen met enorme kracht op de grond slaan, waardoor nabije bedreigingen uit balans raken en gebouwen ernstige schade oplopen.
Gifts of Treasure – volgelingen kunnen je nu een schattenork schenken, waardoor je nog meer edelstenen en Mirian kunt verkrijgen.
• Photo Mode Upgrades – nieuwe filters, lijsten en stijlen, naast instelbare uitdrukkingen en extra stickers, wat spelers meer mogelijkheden geeft om actiefoto’s in de game te maken.
• Player Skins – kies of je eruit wilt zien als Talion of Eltariel in de verhaalmodus.
• Training Orders Update – nu kun je je Orkvolgelingen in het garnizoen verbeteren met trainingsorders, wat tijd bespaart en je meer flexibiliteit geeft wat betreft het inzetten van manschappen.
• Player Stats Page – nieuw menu voor spelers om een verscheidenheid aan statistieken in de game bij te houden, waaronder het aantal en type kills van vijanden, dominaties en verraad, veroverde en verdedigde forten, stukken verzamelde en verbeterde uitrusting en nog veel meer.
• Field of View Options – meer manieren voor spelers om de user interface aan te passen en hun gezichtsveld te schalen.

 Eltariel_01_Edit_1517923936.jpg  Thrall3b_1517923932.jpg

De gratis contentupdates van vandaag komen met een aantal eerder uitgebrachte gratis onderdelen, allemaal beschikbaar voor Middle-earthTM: Shadow of WarTM-bezitters, waaronderEndless SiegeRebellionEnhanced Photo ModeOnline Fight Pits en Gravewalker Difficulty.

• Expansion Pass – bevat de Slaughter Tribe Nemesis-uitbreiding (nu beschikbaar), Outlaw Tribe Nemesis-uitbreiding (nu beschikbaar), De Blade of Galadriel-TM verhaaluitbreiding(nu beschikbaar) en The Desolation of Mordor-verhaaluitbreiding (te verschijnen in mei 2018) – € 39,99 (*Expansion Pass is ook inbegrepen bij de Gold Edition voor € 109,99)
• Story Expansion Pass – bevat zowel de Blade of Galadriel-TM verhaaluitbreiding en The Desolation of Mordor-verhaaluitbreiding – € 24,99
 Slaughter Tribe Nemesis-uitbreiding – Beschikbaar à la carte – € 14,99
• Outlaw Tribe Nemesis-uitbreiding – Beschikbaar à la carte – € 14,99
• De Blade of Galadriel
TM verhaaluitbreiding – Beschikbaar à la carte – € 14,99
• The Desolation of Mordor-verhaaluitbreiding – Beschikbaar à la carte – € 19,99

Middle-earthTM: Shadow of WarTM is nu verkrijgbaar voor de Xbox One-spelsystemen, Windows 10-pc via de Windows 10 Store, Steam, PlayStation®4 en PlayStation®4 Pro.

Middle-earthTM: Shadow of WarTM is een open wereld actie-RPG die zich afspeelt tussen de gebeurtenissen van The Hobbit en The Lord of the Rings en is een vervolg op het originele verhaal van Middle-earthTM: Shadow of WarTM. Je komt terecht in een rijkere, persoonlijkere en uitgebreide wereld vol epische helden en schurken, beroemde locaties, originele vijanden, meer persoonlijkheden en een keur aan nieuwe personages met gloednieuwe verhalen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x