Home Gaming Nieuwe DLC LEGO Marvel Super Heroes 2

Nieuwe DLC LEGO Marvel Super Heroes 2

by Mark van Truijen

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag de release aangekondigd van een nieuw downloadbaar content-pakket voor LEGO® Marvel Super Heroes 2 met een level en personages geïnspireerd op Guardians of the Galaxy Vol. 2 van Marvel Studios. Het pakket, verkrijgbaar voor € 2,99, bevat een spannend nieuw level dat is geïnspireerd op de onvergetelijke openingsscène van de film en waarin de spelers het opnemen tegen een reusachtig buitenaards wezen, de Abilisk. Het pakket bevat bovendien nieuwe speelbare personages, waaronder Star-Lord (variant), Kraglin, Stakar Ogord, Tullk, Rocket (Ravager-variant) en Ego. Spelers kunnen hun eigen unieke vaardigheden toepassen in hun strijd tegen dit duivelse, interdimensionale monster.

LEGO® Marvel Super Heroes 2
 is een gloednieuw, episch avontuur en het vervolg op het populaire LEGO® Marvel Super Heroes. Deze originele vertakkende verhaallijn, mede geschreven door de bekroonde stripauteur Kurt Busiek, voert je naar een kosmische strijd op talloze tijdloze Marvel-locaties in de fantastische open wereld van Chronopolis. Het spel zit boordevol kenmerkende LEGO®-humor voor fans van alle leeftijden. Spelers nemen het op tegen tijdreiziger Kang the Conqueror in deze opwindende reis door het Marvel-universum.

Het Guardians of the Galaxy Vol. 2-pakket is afzonderlijk verkrijgbaar of als onderdeel van de Season Pass, die zes levelpakketten en vier personagepakketten bevat. De Season Pass is verkrijgbaar voor € 14,99 of als onderdeel van de LEGO® Marvel Super Heroes 2 Deluxe Edition. Deze bevat het basisspel, toegang tot het Classic Guardians of the Galaxy-personagepakket, en een exclusief Giant-Man LEGO®-minifiguurtje (minifiguurtje alleen inbegrepen bij de fysieke versie van de Deluxe Edition).

LEGO® Marvel Super Heroes 2 is verkrijgbaar voor PlayStation®4, Xbox One, Nintendo Switch™, en Windows pc.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x