Home Gaming Nieuwe DLC LEGO Marvel Super Heroes 2 onthuld

Nieuwe DLC LEGO Marvel Super Heroes 2 onthuld

by Mark van Truijen

Warner Bros. Interactive Entertainment kondigt vandaag de personages in Champions aan, het nieuwste downloadbaar personagepakket voor LEGO® Marvel Super Heroes 2. Het pakket, verkrijgbaar voor € 1,99, voegt personages uit Marvel Comics’ populaire Champions comics toe, waarmee spelers de ongelimiteerde kracht van Amadeus Cho en de supersonische vlucht van Nova kunnen ontketenen. Het pakket bevat ook Ironheart, Devil Dinosaur, Moon Girl, Viv, Wasp (Nadia Pym) en Hawkeye (Kate Bishop), waarmee de line-up van meer dan 200 superhelden en superschurken verder wordt uitgebreid.

De Champions is een groep tiener-superhelden, opgericht door drie Avengers die teleurgesteld zijn door het gedrag van de oudere Avengers en het algemene wantrouwen van mensen tegenover superkrachtige mensen. Omdat ze de wereld graag willen laten zien wat het echt betekent om een superheld te zijn, vormden ze een eigen team en rekruteerden ze al snel andere tieners met dezelfde idealen. Samen zijn ze vastberaden om de wereld op hun eigen manier te veranderen!

LEGO® Marvel Super Heroes 2 is een gloednieuw, episch avontuur en het vervolg op het populaire LEGO® Marvel Super Heroes. Deze originele vertakkende verhaallijn, mede geschreven door de bekroonde stripauteur Kurt Busiek, voert je naar een kosmische strijd op talloze tijdloze Marvel-locaties in de fantastische open wereld van Chronopolis. Het spel zit boordevol kenmerkende LEGO®-humor voor fans van alle leeftijden. Spelers nemen het op tegen tijdreiziger Kang the Conqueror in deze opwindende reis door het Marvel-universum.

Het Champions-personagepakket is afzonderlijk verkrijgbaar of als onderdeel van de Season Pass, die zes levelpakketten en vier personagepakketten bevat, waaronder de recent uitgekomenGuardians of the Galaxy Vol. 2 en de Out of Time en Agents of Atlas personagepakketten. De Season Pass is verkrijgbaar voor € 14,99 of als onderdeel van de LEGO® Marvel Super Heroes 2 Deluxe Edition. Deze bevat het basisspel, toegang tot het Classic Guardians of the Galaxy-personagepakket, en een exclusief Giant-Man LEGO®-minifiguurtje (minifiguurtje alleen inbegrepen bij de fysieke versie van de Deluxe Edition).

LEGO® Marvel Super Heroes 2 is verkrijgbaar voor PlayStation®4, Xbox One, Nintendo Switch™, en Windows pc.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x