Home Gaming Nieuwe Destiny 2 4K, 60FPS pc Beta video

Nieuwe Destiny 2 4K, 60FPS pc Beta video

by Mark van Truijen

Vandaag heeft NVIDIA de volgende stap gezet in de samenwerking met Bungie en Activision rondom Destiny 2. Er is onlangs een GeForce-exclusive pc Beta trailer onthult met nieuwe gameplaybeelden van de pc-editie van Destiny 2 in 4K met 60 frames per seconden.

Met het vooruitzicht op de Destiny 2 release van Activision op 24 oktober, is er via de pc Beta de mogelijkheid om de langverwachte first-person multiplayer shooter te spelen. De pc Beta start 28 augustus voor Early Access. Van 29 augustus tot en met 31 augustus is de Open Beta.

De pc Beta ondersteunt 4K, onbeperkte frameraten, een volledig pakket van instelbare grafische instellingen, volledige toetsenbord en muis ondersteuning en 21:9 monitor ondersteuning.

De pc Beta bevat Destiny 2’s opening campagne missie, genaamd ‘’Homecoming’’; de team-based collaboratieve Strike de ‘’Inverted Spire’’; tevens competitive muliplayer met twee verschillende maps, inclusief de nog nooit vertoonde Javelin-4 map.

NVIDIA is verheugd dat Destiny voor de eerste keer naar de pc komt en zijn tevens enthousiast om samen te werken met Bungie en Activision om de pc-versie van Destiny 2 geweldig te maken.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x