Home Gaming Nieuwe assasin’s creed figurines ontwikkeld door Ubicollectibles

Nieuwe assasin’s creed figurines ontwikkeld door Ubicollectibles

by Mark van Truijen

Vandaag onthult Ubisoft nieuwe bustes die deel uitmaken van de Legacy Collection: een verzameling van alle belangrijke personages uit de Assassin’s Creed-serie. Ook de gloednieuwe ‘Leap of Faith’ figurine is verkrijgbaar in de Uplay Shop.

Deze ‘Leap of Faith’, een Ubicollectibles figurine van uitzonderlijke kwaliteit, beeldt Ezio Auditore da Firenze af, die van de ruïnes van een kerk naar beneden duikt. Dit is de eerste figurine met de typische ‘eagle dive’ en is verkrijgbaar in de Uplay Shop.

Ubicollectibles kondigt verder aan dat de nieuwste bustes van Altaïr Ibn-La’Ahad en Ezio Auditore da Firenze vanaf 5 juli 2016 verkrijgbaar zijn en deze vanaf vandaag te pre-orderen zijn.

Meester Assassin Altaïr – legendarische held van de eerste episode uit de Assassin’s Creed-serie – is uitgerust met zijn werpmessen en buidelzakken en draagt realistische schouderbescherming die zijn wereldberoemde mes onthult. Deze 19 centimeter hoge Altaïr buste is ook verkrijgbaar in een gelimiteerde ‘Bronze Edition’.

Ezio Auditore wordt afgebeeld als hoe hij eruit ziet tijdens zijn reizen naar Masyaf en Constantinopel in Assassin’s Creed® Relevations. De buste beeldt de 52-jarige Meester Assassin uit met schouderbescherming en een geborduurde kap.

Alle drie deze bustes zijn te pre-orderen in de Uplay Shop.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x