Home Movies NIEUW: TEASER TRAILER PENOZA

NIEUW: TEASER TRAILER PENOZA

by Mark van Truijen

In RTL Boulevard werden vanavond de allereerste filmbeelden van PENOZA getoond. Monic Hendrickx stond aan de desk en vertelde over de bijzondere opname-periode met haar Penoza familie. De zinderende teasertrailer laat flarden zien van het anonieme leven dat Carmen van Walraven leidt in Canada en de shock die haar terugkeer in Nederland teweegbrengt. De beelden onthullen dat het laatste hoofdstuk van PENOZA spannender en spectaculairder dan ooit wordt. Check de teasertrailer hieronder!

De film PENOZA grijpt terug op de vijf zenuwslopende tv-seizoenen. Voor de trouwe fans wordt het een feest van herkenning en voor de rest van Nederland een mogelijkheid om alsnog kennis te maken met een van Nederlands’ populairste crime-series aller tijden. Diederik van Rooijen heeft het scenario geschreven en de film geregisseerd. De film wordt geproduceerd door NL Film in co-productie met KRO-NCRV. Dutch FilmWorks brengt PENOZA 28 november uit in de bioscoop. 

Het verhaal
De Zwarte Weduwe is niet dood…

Drugskoningin Carmen van Walraven zit ondergedoken in Canada en leidt daar een anoniem leven. Ze houdt zich overal buiten, totdat er op een avond een collega lastiggevallen wordt en Carmen niet anders kan dan haar te hulp schieten. Uit zelfverdediging vermoordt ze de dader, wordt opgepakt en uitgeleverd aan Nederland. Terwijl haar kinderen in shock zijn dat hun moeder nog leeft, zijn er ook wat mensen die nog een rekening met Carmen hebben openstaan. Iedereen wordt weer meegesleurd in een emotionele rollercoaster waarbij de problemen zich in rap tempo opstapelen. Carmen zal nu definitief moeten afrekenen met haar verleden om haar familie te redden.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d