Home Gaming Nieuw Seizoen COD World League vanaf 16 Dec

Nieuw Seizoen COD World League vanaf 16 Dec

by Mark van Truijen

Het nieuwe seizoen van de Call of Duty World League met Call of Duty: Infinite Warfare wordt geopend met het eerste live-evenement op 16-18 december in de Mandalay Bay in Las Vegas. Tijdens dit eerste evenement van het nieuwe CWL-seizoen zullen teams van over de hele Verenigde Staten strijden om de titel en het winnaarsdeel van de prijzenpot van $ 100.000,-. 

De competitie is overal ter wereld te volgen via de Live Event Viewer in de game  (Infinite Warfare PS4) , MLG.TV, Twitch en YouTube. 

Check https://www.callofduty.com/esports en volg @CODWorldLeague op Twitter , Instagram, en Twitch voor het laatste nieuws over CWL. Meer informatie over het komende CWL-seizoen en Infinite Warfare eSports features worden via livestream gepresenteerd op woensdag 26 oktober. Stem daarvoor om 23:00 uur af op MLG.TV of www.twitch.tv/CallofDuty.

In het eerste seizoen van de Call of Duty World League namen meer dan duizend teams van over de hele wereld het tegen elkaar op. Daarvan veroverden 32 teams een plaats op het World Championship tijdens Call of Duty XP, waar Team EnVyUs tot kampioen werd gekroond, na een zinderende finale tegen het Europese topteam Splyce. Gedurende het hele jaar volgden fans geboeid de uitzendingen van de snelle actie en het competitieve drama. Tijdens meer dan 100 miljoen views werd in totaal ruim 1,1 miljard minuten naar de wedstrijden gekeken. Met de lancering van Call of Duty: Infinite Warfare volgende maand, wordt de weg geëffend voor een nieuw jaar vol spannend wedstrijden. Wederom zullen teams van over de hele wereld strijden om de ultieme prijs, de titel van CWL-kampioen. 

“Het debuutseizoen van het CWL was een enorm succes, mijn hartelijke dank aan de Call of Duty community en onze partners voor hun support. Mijn felicitaties aan Team EnvyUs en alle getalenteerde teams die meededen. Maar aakomende december begint een nieuw seizoen en waar kunnen we dat beter beginnen dan in Las Vegas,” zei Rob Kostich, General Manager en Executive Vice President van Call of Duty, Activision. “We vinden het geweldig om een nieuw CWL-seizoen, met Call of Duty: Infinite Warfare, te openen in MLG Las Vegas.  Het wordt een geweldig, zinderend nieuw seizoen voor de CWL en we verheugen ons op de komende competitie.” 

GameBattles is het grootste cross-platform online eSports-toernooisysteem met meer dan 10 miljoen geregistreerde spelers. Ga naar www.gamebattles.com voor meer informatie en om je te registreren. Teams kunnen vanaf vrijdag 4 november deelnemen aan wedstrijden via het online competitieportaal van GameBattles.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: