Home Gadgets Nieuw in Nederland: Fusion Activity Trackers van Striiv

Nieuw in Nederland: Fusion Activity Trackers van Striiv

by Mark van Truijen

Goed nieuws voor iedereen die een gezonde(re) leefstijl in het nieuwe jaar op zijn lijst met goede voornemens heeft staan: Striiv introduceert de Fusion Activity Trackers in Nederland. Drie verschillende trackers die het jou in 2017 makkelijker gaan maken om gezond bezig te zijn.

Bij Striiv staat een healthy lifestyle voorop. Daarom meten de Fusion-trackers niet alleen activiteiten en slaapgedrag, maar zijn ook gewicht, dieet, medicijnen en vochtinname zeer eenvoudig bij te houden door dit te loggen in de handige instant logging-functie. Zo weet je direct of je wel goed geslapen hebt of voldoende water hebt gedronken, en zelfs of je je medicijnen of vitamines niet vergeten bent. Verbind de tracker met je smartphone en de diagrammen laten je meteen zien hoe gezond je bezig bent. De Striiv Fusion Activity Trackers maken een rondje wandelen, de hond uitlaten of de trap nemen zelfs leuk. Dat maakt het wel heel makkelijk om je goede voornemens dit jaar wél vol te houden.

De activity trackers van Striiv zijn vanaf nu in Nederland verkrijgbaar in drie varianten: de Striiv Fusion Lite, de Striiv Fusion 2 en de Striiv Fusion Bio 2.

Striiv Fusion Lite: de activity tracker met call alerts

Is een gezonde leeftstijl voor jou belangrijk? De Striiv Fusion Lite houdt 24/7 het aantal stappen en slaapgedrag voor je in de gaten – zonder dat je daar iets voor hoeft te doen. Je voortgang is direct te zien door de tracker te verbinden met je smartphone. En door middel van instant logging slaat hij alles op, zodat je je gezonde gewoontes kunt bijhouden. Zo vergeet je nooit meer je medicijnen en houd je makkelijk bij of je op gewicht bent, of genoeg water gedronken hebt. Dankzij de oproep-alerts zijn gemiste oproepen verleden tijd en zie je direct wie er belt zonder de telefoon uit je tas of zak te hoeven halen. De Fusion Lite wordt geleverd met een recht, zwart polsbandje.

Striiv Fusion 2: de activity tracker met smartwatchfuncties

Deze tracker met caller ID én app-alerts houdt niet alleen het aantal stappen en slaapgedrag bij, maar is dankzij de smartwatchfuncties ook te gebruiken als afstandsbediening voor muziek op je telefoon. Verder krijg je automatisch reminders voor afspraken en bericht-alerts binnen, en houden de speciale app-alerts je altijd op de hoogte. En heb je extra motivatie nodig? Voeg vrienden toe en deel je vooruitgang. De meegeleverde bandjes in drie kleuren zorgen ervoor dat de Fusion 2 altijd matcht met je sportoutfit. Bovendien gaat de batterij van de Fusion 2 maar liefst een maand mee.

Striiv Fusion Bio 2: de activity tracker met hartslagmeter

Deze tracker is voorzien van alle foefjes van de Fusion 2. Daarnaast heeft hij een continue hartslagmeter om je hartslag te registreren en sportprestaties te meten. Ideaal voor iedereen die dagelijks bezig is met zijn gezondheid. De Striiv Fusion Bio 2 heeft meegeleverde bandjes in drie kleuren, zodat ook dit model altijd een match is met je outfit. De batterij van de Fusion Bio 2 gaat ruim zeven dagen mee.

 

De Fusion Lite (69,99 euro), de Fusion 2 (99,99 euro) en de Fusion Bio 2 (119,99 euro) zijn vanaf januari 2017 onder andere verkrijgbaar via Bol.com en Wehkamp.nl.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x