Home Gaming NIER: AUTOMATA’S DYSTOPISCHE TOEKOMST ARRIVEERT BEGIN 2017 OP STEAM

NIER: AUTOMATA’S DYSTOPISCHE TOEKOMST ARRIVEERT BEGIN 2017 OP STEAM

by Mark van Truijen

Square Enix Ltd. maakt vandaag bekend dat NieR: Automata™, de action-RPG die wordt ontwikkeld door SQUARE ENIX en PlatinumGames Inc., ook beschikbaar komt voor PC wanneer de game begin 2017 verschijnt. NieR: Automata is het langverwachte vervolg op de cultklassieker NIER uit 2010 en vertelt hoe de androids 2B, 9S en A2 de dystopische wereld proberen terug te veroveren op de krachtige mechanoids die erover heersen.

De gameplaybeelden die werden gepresenteerd tijdens de E3 toonden fans vloeiende, actiegerichte gevechten met 60fps en een prachtige, zeer gevarieerde wereld, beide kenmerkend voor de stijl van PlatinumGames. Je kunt de gameplaybeelden hier bekijken.

NieR: Automata wordt ontwikkeld door een all-star team bestaande uit producer Yosuke Saito (DRAGON QUEST® X / NIER), director YOKO TARO (Drakengard® / NIER), character designer Akihiko Yoshida van CyDesignation, Inc. (FINAL FANTASY® XIV /BRAVELY DEFAULT), game designer Takahisa Taura van PlatinumGames Inc. (Metal Gear Rising: Revengeance) en componist Keiichi Okabe van MONACA, Inc. (TEKKEN / Drakengard 3 / NIER). NieR: Automata komt begin 2017 beschikbaar op STEAM en het PlayStation®4-systeem.

Het verhaal van NieR: Automata

Buitenaardse belagers slaan zonder waarschuwing toe met hun geheime wapen: hun machines. Door deze onoverkomelijke bedreiging worden de mensen verdreven van de aarde en nemen ze toevlucht tot de maan.

De mensen ontwikkelen een leger androidsoldaten om de mechanische horde te bestrijden, maar het lukt ze alleen hun opmars te vertragen. Om de impasse te doorbreken, is een nieuwe soort android-infanterie de strijd in gestuurd: de YoRHa squad.

In de verlaten woestenij van de aarde, woedt de oorlog tussen machines en androids voort. Een oorlog die binnenkort de lang vergeten waarheid over deze wereld zal onthullen…

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x