Home Gaming NEW YORK COLLAPSE – TOM CLANCY’S THE DIVISION SURVIVAL GUIDE

NEW YORK COLLAPSE – TOM CLANCY’S THE DIVISION SURVIVAL GUIDE

by Mark van Truijen

Agenten…zoals jullie al weten speelt The Division zich af in New York, een aantal weken na een dodelijke virusuitbraak tijdens Zwarte Vrijdag.  Bedenk je eens dat zoiets morgen gebeurt… Best eng, toch? Natuurlijk willen we er alles aan doen om jullie veilig te houden.

Preppers en survivalisten zijn het allemaal met elkaar eens: planning en voorbereiding is essentieel. Wees maar niet bang, wij hebben precies wat je nodig hebt:

division

In eerste instantie is New York Collapse een urban survival-gids die je echte tips geeft om in leven te blijven in een stad in puin. Er staat alles in wat je moet weten om je basisbehoeften te vervullen: het vinden van onderdak, water en eten bijvoorbeeld. Daarnaast bevat het boek ook onverwachte – en mogelijk levensreddende – tips, zoals het jagen op kleine dieren in Central Park, of hoe je wonden kan dichtplakken met secondelijm… en veel meer.

Welke spullen moet je als eerst veiligstellen?
Moet je alleen overleven, of juist op zoek gaan naar de drukke schuilplaatsen?
Is vuur echt het beste middel om lijken op te ruimen?
Is het een goed idee om de stad te ontsnappen over de rivier op een luchtbed?

division

Maar, deze gids bevat meer dan je zou denken. Ontdek de gekrabbelde notities in de marges van een overlevende van de crisis. Lees haar onderzoek en ontrafel het mysterie van de Zwarte Vrijdag-pandemie. Bestudeer deze clues en verwijderbare verzamelitems goed, want ze kunnen nog wel eens van pas komen in Tom Clancy’s The Division!

Bereid je voor…

New York Collapse verschijnt net als Tom Clancy’s The Division op 8 maart 2016.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x