That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Gaming, PS4, Reviews, Xbox One

Need for Speed Review

[vc_row][vc_column][text_block_nav title=”Need for Speed Review”]Iedereen weet het nog wel, met je getunede auto door de stad heen rijden, tenminste, dat was tenminste toch het doel in Need for Speed Underground II. Het spel wat je als 10 jarig jongetje helemaal kapot gespeeld hebt, tenminste, dat deed ik. Na NFS Underground II volgden nog enkele nfs titels. Maar helaas waren dit niet de titels waar iedereen op hoopte, dat was namelijk Need for Speed Underground III. De vraag was of die ooit nog ging komen.

Toen was daar op de E3 2015 opeens Need for Speed. Een complete verrassing voor vele, het spel had zeker wat weg van Need for Speed Underground II, tenminste, met wat we te zien kregen. Speculaties ging al snel over het internet, en de game stond ook al snel bekend als Need for Speed Underground III.

Sinds een tijdje ben ook ik weer flink aan de slag gegaan met Need for Speed, en man, wat een top game! Hier voor jullie de belangrijkste dingen even op een rijtje.

image000_b8mk

[/text_block_nav][text_block_nav title=”Start”]Start
Vanaf de start krijg je in het menu je overzicht met je voortgang, daily challenges, nieuws van de ontwikkelaars en nog veel meer. Hier kun je dus snel een overzicht krijgen over wat je nog moet doen, welke challenges je nog moet halen, of je crew leden online zijn en hoe ver je bent met een bepaalde “stijl”.

Screenshot-Original-8

[/text_block_nav][text_block_nav title=”Customization”]Customization
Eenmaal begonnen krijg je de keuze uit 3 auto’s. De Honda Civic Type-R, Ford Mustang Foxbody en de Subaru BRZ Premium. De keuze ligt volledig bij jezelf. Eenmaal je auto gekozen begin je met de eerste aantal races. Hierdoor kom je wat verder en verdien je wat reputatie. Eenmaal terug bij je garage kun je beginnen met customizen. Andere exterior parts op je auto, zoals andere bumpers, een spoiler, lichten, bodykits, zelfs andere spiegels. Het customizen is per auto verschillend, dit omdat bepaalde auto’s meer customization opties hebben dan de andere.

Screenshot-Original-3

[/text_block_nav][text_block_nav title=”Tuning”]Tuning
Natuurlijk kom je er niet alleen met de buitenkant van je auto, want ook al ziet je auto er pijlsnel uit wil dat natuurlijk niet zeggen dat ie dat ook daadwerkelijk is. En daar is de tuning van je auto voor. Bijna ieder onderdeel is aan te passen, dit zorgt voor betere prestatie maar natuurlijk ook voor betere wegligging en controle over je auto. Je auto kan wel snel van 0-100 gaan, maar zonder een hoge topsnelheid ga je dit nog niet altijd winnen.

Screenshot-Original-4

That was one of the coolest things for us, we grew up sneaking in there.

[/text_block_nav][text_block_nav title=”Drift of grip”]Drift of grip
Iedere auto rijdt natuurlijk anders, maar jij kunt zelf er ook nog voor kiezen of je voor de drift auto gaat die je zo graag wilt, of dat je met die auto toch liever voor vollere grip gaat. Drift jij liever door lange slingerweggetjes, door bochten en wil je wendbaar zijn dan tune je je auto naar drift. Ben jij iemand die toch liever wat meer controle over zijn auto heeft, dan ga je voor meer grip parts. Gelukkig is er voldoende keuze en zijn er genoeg afstel mogelijkheden om je auto zo te maken zoals jij hem precies wilt. Zo kun je per onderdeel de controle aanpassen, maar ook in zijn geheel. Heb je een auto die je voor zowel drift als grip gebruikt dan kun je met een paar simpele tikken je auto omgooien naar drift, of naar grip.

Screenshot-Original-5

[/text_block_nav][text_block_nav title=”5 verschillende stijlen”]Verschillende stijlen
In Need for Speed zijn er 5 verschillende rijstijlen. Deze zijn onderverdeeld in “Speed”, “Style”, “Build”, “Crew” en “Outlaw”. Iedere actie die jij maakt, zorgt voor reputatie, het snel en hard rijden levert REP op in de “Speed” stijl. Drift jij perfect je bocht in en kom je hier perfect uit? Dan levert dat REP op in je “Style” stijl. De class “Build” verraad het al, hoe je auto gebuild is, en of dit goed werkt voor je auto, de combinatie van het customizen en tunen van je auto. “Crew” draait vooral om het samendrijven met je team, die kunnen je vrienden zijn, maar ook je crew members uit NFS zelf. En als laatste hebben we “Outlaw”. Iedereen vindt het leuk om dingen kapot te maken en politie te irriteren, natuurlijk in game dan he! Zorg jij ervoor dat er veel kapot gaat en er politie achter je aan zit, dan verdien je ook daar REP mee.

NFS_5WaysToPlay

[/text_block_nav][text_block_nav title=”REP”]REP
REP is het XP systeem van Need for Speed. Voor iedere race, challenge en actie die je voltooid krijg je REP. Door REP te verzamelen ga je hoger in je level en kun je dus meer parts unlocken en moeilijkere races doen. Hoe verder je komt hoe leuker het wordt natuurlijk. Niet alleen wordt de uitdaging groter, maar leer je meer plekken van de map kennen en zul je meer personages voorbij zien komen.

Screenshot-Original-9

[/text_block_nav][text_block_nav title=”Auto als trofee”]Auto als trofee
Hoe verder je komt, hoe moeilijker het wordt, natuurlijk zijn er races waar je enkele keren over gaat doen, maar dat maakt het natuurlijk alleen maar leuker. En wat is er nou beter dan op het eind de auto van de tegenstander in ontvangst mogen nemen? Zeg nou zelf, wie wil de Hoonicorn van Ken Block nou niet? Zo zijn er meerdere auto’s die je als trofee kunt unlocken, dus blijf vooral spelen, en zorg dat je in iedere stijl je weg weet te vinden.

Screenshot-Original-6

[/text_block_nav][review_summary title=”Review” summary=”Het oude vertrouwde NFS Underground II gevoel is weer lekker terug. Dus als je een fan bent van de NFS Underground serie is dit zeker een aanrader” positives=”De gameplay is top
Genoeg customization opties
Iedere auto rijdt anders” negatives=”Opties zoals neon ontbreken (nog)”][rating title=”Gameplay” value=”5″ range=”5″]
[rating title=”Graphics” value=”4″ range=”5″]
[rating title=”Customization” value=”5″ range=”5″]
[/review_summary][/vc_column][/vc_row]

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE