Home Gaming Need for Speed is nu verkrijgbaar

Need for Speed is nu verkrijgbaar

by Mark van Truijen

Ghost Games™, een studio van Electronic Arts Inc. heeft Need for Speed™uitgebracht op de Xbox One, het alles-in-één game and entertainment systeem van Microsoft, en het PlayStation®4 computerentertainmentsysteem.

“Sinds we zijn begonnen aan de reboot van deze legendarische franchise hebben we altijd een spel willen maken dat inspeelde op de wensen van de fans”, aldus Marcus Nilsson, Executive Producer, Ghost Games. “We hebben veel werk gemaakt van de authentieke tuning en een ervaring in elkaar gezet die talloze verwijzingen bevat naar de moderne urban autocultuur. We hebben ook weer een meeslepend verhaal, een nachtelijke open wereld en alles is samengevoegd om de ultieme versie van Need for Speed te maken.”

Met uitgebreide grafische tuning, authentieke autogerelateerde merken, performance upgrades, tuning van rijgedrag en een gloednieuwe wrapbewerking biedt Need for Speed de rijkste en meest authentieke tuning in de 20 jaar lange geschiedenis van de franchise. Het spel laat je opgaan in de moderne urban autocultuur en stelt huidige en evoluerende trends in de autowereld centraal. Het team heeft voor elk element van het spel, van de wagenlijst tot aan de relevante autoproducten, nauw samengewerkt met Speedhunters om ervoor te zorgen dat Need for Speed een echte afspiegeling is van de moderne tuning-scene.

Five Ways to Play – Speed, Style, Build, Crew en Outlaw – is een fascinerend nieuw spelmechanisme dat je door een aaneenschakeling van verhalen over vijf echte auto-iconen leidt. Deze iconen – Magnus Walker, Ken Block, Nakai-san, Risky Devil en Morohoshi-san – zijn de sterren van de moderne urban autocultuur. Hun dagelijks leven op straat heeft de inspiratie gevormd voor de verhalen achter de gameplay. Verdien hun respect en bouw een reputatie op terwijl je uitgroeit tot het ultieme icoon.

Bekijk de introductietrailer van Need for Speed en bezoek www.needforspeed.com voor meer informatie over het spel.

Need for Speed is nu wereldwijd verkrijgbaar voor de Xbox One en de PlayStation®4. EA Access-leden krijgen 10% korting als ze de digitale versie van Need for Speed op de Xbox One kopen. Need for Speed wordt uitgebracht in de lente van 2016 op Origin™ voor de pc. Praat mee over Need for Speed op Facebook, YouTube en Twitter®. Persmateriaal voor Need for Speed is beschikbaar op http://www.ea.com/nl/.

Voor spelers die ook onderweg willen racen, is Need for Speed No Limits nu als gratis download* verkrijgbaar op de mobiel via de App Store enGoogle Play. Voor meer informatie over Need for Speed No Limits bezoek je www.electronicarts.nl/needforspeednolimits, of praat je mee opTwitter®.

*Er kunnen extra netwerkkosten in rekening worden gebracht, en het spel bevat in-app aankopen

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x