Home Gaming Need for Speed en Unravel vanaf 12 juli beschikbaar in de EA Access Vault!

Need for Speed en Unravel vanaf 12 juli beschikbaar in de EA Access Vault!

by Mark van Truijen

EA Access*-leden hebben onbeperkt speelplezier met de 20+ titels in The Vault, kunnen EA games als eerste proberen met Play First-proefversies, en besparen 10% op digitale aankopen van EA op Xbox One. In de komende maanden voegt EA Access verschillende geweldige titels toe aan The Vault, en worden er meer Play First-proefversies beschikbaar gesteld. Daarnaast zullen ook meer Xbox 360 backwards-compatible EA titels verschijnen.

Wat je kunt verwachten in de komende maanden:

  • Need for Speed en Unravel komen in de EA Access Vault – 12 juli.
    • EA Access-leden kunnen hun rides naar hartenlust tunen en tweaken voordat ze de straten van Ventura Bay op gaan in Need for Speed.
    • Ga met Yarny op avontuur in deze physics-gebaseerde puzzelplatformer. Maak slim gebruik van je garen en reis door 12 unieke levels om Yarny te helpen een verbroken relatie te herstellen.
  • EA SPORTS™ Madden 17 Play First-proefversie – 18 augustus. In de Play First-proefversie van Madden NFL 17 kunnen Xbox One-spelers zich met hun team naar de top strijden, met uitgebalanceerde gameplay, een diepere Franchise en een gloednieuw team van commentatoren.
  • Plants vs. Zombies™ Garden Warfare 2 komt in The Vault – 30 augustus. Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 zet de bloemetjes buiten om de leukste, gekste, meest over-the-top shooter ooit te zijn. Spelers kunnen als de planten in de aanval gaan in gloednieuwe speltypen, waaronder de Herbal Assault-modus voor 24 spelers, of de zombies verenigen om zich te verdedigen tegen de planten in de co-opmodus voor 4 spelers: Graveyard Ops. Alle hilarische actie vindt plaats op 12 kakelverse maps die barsten van levendigheid en humor, van de Great White North tot Moon Base Z.
  • EA SPORTS™ NHL® 17 Play First-proefversie – 8 september. Gloednieuwe speltypen, nieuwe en diepere ervaringen in de meest populaire speltypen en de beste gameplay op het ijs maken van NHL 17 de meest spectaculaire EA SPORTS NHL-game ooit. Beleef al je ijshockeydromen in de gloednieuwe speltypen Draft Champions en World Cup of Hockey en heers in elke zone met echte keepers, nieuwe Net Battles in aanval en verdediging en botversplinterende Collision Physics.
  • EA SPORTS™ FIFA 17 Play First-proefversie – 22 september. FIFA 17, aangedreven door Frostbite™**, een van de toonaangevende game-engines in de industrie, biedt authentieke levensechte actie, neemt spelers mee naar nieuwe voetbalwerelden en laat fans kennismaken met personages boordevol karakter en emotie.
  • Dit najaar kunnen EA Access-leden op Xbox One en Origin Access*-leden op PC ook als eerste kennis maken met het begin van totale oorlog, in de Battlefield™ 1 Play First-proefversie die uitkomt op 13 oktober, nog vóór de wereldwijde release op 21 oktober. Alleen inBattlefield 1 (ontwikkeld door EA’s DICE Studios) kun je het te paard opnemen tegen tanks en samen met je bondgenoten vechten in epische veldslagen voor 64 spelers. Vanwege de constant veranderende omstandigheden tijdens het begin van totale oorlog, is geen enkel gevecht hetzelfde.

Ga naar http://www.ea.com/eaaccess/nl_NL voor een volledige lijst met Vault-games en Play First-proefversies en voor meer informatie over hoe je lid kunt worden.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x