Home Gaming Nederlandse YouTuber en Skylanders Superchargers steunen Make-a-Wish

Nederlandse YouTuber en Skylanders Superchargers steunen Make-a-Wish

by Sven

Bied direct op de Skylanders toys ontworpen door TheKing77nl: http://makeawish.vonality.com/TheKing77nl

Activision maakte gisteren bekend dat het de handen ineen slaat met een aantal bekende mensen uit de wereld van sport en entertainment, die voor het goede doel zeven Skylanders™ SuperChargers toys customisen. De samenwerking houdt in dat Activision de exclusieve toys doneert aan Make-A-Wish®, ’s werelds grootste organisatie als het gaat om het laten uitkomen van wensen. Via een veiling voor het goede doel gaan de door de celebrities bewerkte modellen naar de hoogste bieder. Alle opbrengsten zijn voor Make-A-Wish® zodat de organisatie door kan gaan met hun goede werk om wensen van kinderen met levensbedreigende ziektes in vervulling te laten gaan.

Bekende persoonlijkheden uit de racerij zijn Max Chilton, Timo Glock en Ben Collins, alias ‘The Stig’. Ook de Franse TV-presentator Joan Faggianelli, kitesurfkampioen Gisela Pulido en populaire YouTubers als St3pny en TheKing77nl zetten hun talenten in om dit project tot een zo groot mogelijk succes te maken. Allemaal hebben ze hun eigen SuperCharged car gemaakt. Dat is ofwel een variatie op een Hot Streak ofwel op een Crypt Crusher – twee voertuigen uit de laatste Skylanders game, Skylanders™ SuperChargers, waarin voor het eerst in de geschiedenis van de franchise voertuigen tot leven worden gewekt. De designs zijn op de auto’s gespoten en nu kunnen super fans op alle modellen een bod uitbrengen om zo geld in te zamelen voor Make-A-Wish®.

Jon Stettner, president en CEO van Make-A-Wish® International, zegt: “Namens mijn collega’s in heel Europa wil ik Activision en alle bekende mensen die bijdragen aan het project graag bedanken voor deze geweldige samenwerking. Het is fantastisch dat al die unieke voertuigen speciaal voor ons goede doel zijn ontworpen. De steun is niet in geld uit te drukken, zo waardevol. Met de opbrengsten kunnen we op volle kracht doorgaan met het laten uitkomen van wensen van kinderen met levensbedreigende ziektes.”

YouTuber Paul Goudsmit (aka TheKing77nl): “Samen met mijn twee jonge kinderen, Jamie en Neo, ben ik gek op games en we spelen Skylanders™ Superchargers al jaren. Voor ons drieën was het een eer om deel te mogen nemen aan dit prachtige project en zo ook nog eens de kans te krijgen om onze eigen SuperCharger te ontwerpen, dat was echt awesome. Make-A-Wish® is een geweldig initiatief dat ernstig zieke kinderen de kans geeft om hun grootste wens in vervulling te laten gaan… Dat is toch fantastisch, of niet soms?”

Zie hier de foto’s van Paul, Jamie en Neo met hun zelf ontworpen SuperCharger car:

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x