Home Gaming NCSOFT onthult details Blade & Soul Business Model

NCSOFT onthult details Blade & Soul Business Model

by Mark van Truijen

NCSOFT® heeft nieuwe details onthuld over Blade & Soul’s® free-to-play business model voor Europa en Noord-Amerika. Blade & Soul speelt zich af in een Aziatische, mythologische wereld en is een van de beste MMORPGs in Azië. Spelers in Europa en de Verenigde Staten krijgen een eerste kijkje in de nieuwe Westerse versie van de game als de gesloten beta deze herfst begint.

“Afgelopen maand hebben we aangekondigd dat Blade & Soul beschikbaar zal zijn in het westen en we hebben hierop veel positieve feedback mogen ontvangen”, aldus Nicolas Coutant, producer bij NCSOFT West. “Nu zijn we verheugd om meer details te mogen geven over hoe we het business model en de systemen van deze game aanpassen voor onze Westerse spelers”.

Het free-to-play model geeft spelers onbeperkt toegang tot alle content in Blade & Soul. Met NCoin, een betaalmiddel wat al wordt gebruikt in NCSOFT games als Aion® en Lineage® II, kunnen spelers zaken kopen als voedsel en experience drankjes, dingen om de kwaliteit van het leven te verbeteren (zoals inventaris en character slots) en cosmetische items (zoals kostuums en accessoires voor huisdieren). Blade & Soul heeft ook een gratis munt die spelers verdienen in de game, waarmee ze dezelfde soort items kunnen kopen als met de NCoin, waaronder kostuums, accessoires, voedsel, drankjes en gereedschap voor reperaties.

Blade & Soul introduceert ook een premium membership systeem dat special ontwikkeld is voor de Westerse spelers. Zolang spelers een actief lidmaatschap behouden geeft deze premium service quality-of-life voordelen die verbeteren als spelers vooruitgang boeken tijdens het lidmaatschap. Zo zal het eerste niveau van de lidmaatschap alle spelers coole special effects geven voor hun Windwalk skill, boosts voor de XP en lagere tarieven voor valuta. Een ding wat dit systeem niet biedt is concurrerend voordeel. Spelers gaan naar een hoger niveau van het lidmaatschap als ze aankopen doen (zowel met NCoin als gratis valuta) binnen de game.

Na de lancering biedt Blade & Soul regelmatig content updates waaronder extra klassen, missies en verhaal content. Pre-order pakketten zijn later deze zomer beschikbaar als digital-only purchases. Meer details van de pre-order pakketten wordt in de komende maanden bekend gemaakt.

Van alle fans die zich inschrijven via de website, worden een aantal geselecteerd die toegang krijgen tot de gesloten beta. Deze beta staat gepland voor de herfst van 2015 in Europa en Noord-Amerika. Bij de lancering zal de westerse versie van Blade & Soul volledig gelokaliseerd zijn in het Engels, Duits en Frans (inclusief voice-over). Aanvullende informatie over het business model wordt deze zomer onthuld.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x