Home TVSeries National Geographic Highlights | Juli

National Geographic Highlights | Juli

by Pim, Sel

AIR CRASH INVESTIGATION: SPECIAL REPORT S6

In Air Crash Investigation wordt de duistere waarheid onthuld over de luchtvaart die niet altijd even veilig blijkt te zijn zoals men denkt. Deze serie onderzoekt opvallende vliegrampen om erachter te komen wat er mis ging en waarom.

Vanaf 17 juli, elke woensdag om 20:30 uur op National Geographic.

AIR CRASH INVESTIGATION: MH17

Het nieuwe seizoen van “Air Crash Investigation: Special Report” begint op de gedenkdag van de MH17-ramp, precies 10 jaar na het tragische incident. Ter nagedachtenis aan deze gebeurtenis, zenden we na de eerste aflevering van het nieuwe seizoen, de eerder vertoonde aflevering van Air Crash Investigation over de MH17 uit. 

Kijk naar “Air Crash Investigation: MH17” op woensdag 17 juli om 21:30 uur op National Geographic.

ROCKY MOUNTAIN RAILROADS

“Rocky Mountain Railroads” volgt de dappere teams die alles op alles zetten om de goederen- en passagierstreinen van Canada in beweging te houden, ondanks het meedogenloze weer en de soms misleidende omstandigheden. Deze exclusieve reis door de ijzige bergwildernis toont de meest extreme spoorwegen van het land.

Tijdens de koudste maanden, wanneer de uitdagingen het grootst zijn, bewijzen deze spoorwegen hun kracht als moderne technische wonderen. De bemanningen worden geconfronteerd met dodelijke lawines, gigantische ijspegels, aardverschuivingen en gevaarlijke wilde dieren. Hun vastberadenheid en doorzettingsvermogen zorgen ervoor dat deze essentiële dienst blijft functioneren.

Vanaf 21 juli, elke zondag om 19:00 uur op National Geographic.

SPANISH EMPIRE: RISE AND FALL

“Spanish Empires: Rise and Fall” is een boeiende documentaireserie die de fascinerende geschiedenis van het Spaanse Rijk en hun verovering van de Nieuwe Wereld vertelt. De serie geeft een uniek kijkje in de brute avonturen van de Spaanse veroveraars en onthult de waarheden achter dit donkere hoofdstuk in de geschiedenis. Met heldere uitleg en spannende verhalen laat de serie de opkomst en ondergang van een van de machtigste en meest controversiële rijken ooit zien.

Vanaf 2 juli, elke dinsdag om 20:30 uur op National Geographic.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x