Home Gaming Naruto X Boruto Ultimate Ninja Storm Connections uitgever belooft een patch voor de voice-overs

Naruto X Boruto Ultimate Ninja Storm Connections uitgever belooft een patch voor de voice-overs

by Pim, Sel

Bandai Namco’s Naruto X Boruto Ultimate Ninja Storm Connections, de nieuwste toevoeging aan de arena fighter-serie, is onlangs gelanceerd en heeft gemengde recensies gekregen van spelers. Niet alleen is de verhaalmodus een stap terug ten opzichte van eerdere delen en ontbreken er verschillende belangrijke gevechten, maar er zijn ook klachten geweest over het stemwerk.

Dit probleem was zelfs zo groot dat zelfs de stemacteurs die aan het spel werkten, verbaasd waren. Een woordvoerder van Bandai Namco heeft sindsdien tegenover IGN bevestigd dat ze bezig zijn met het oplossen van de genoemde voiceovers en ontkende dat er AI werd gebruikt om ze te maken.

“Wat betreft de meldingen over verschillende voiceover-lijnen in Naruto X Boruto: Ultimate Ninja Storm Connections, kan Bandai Namco Entertainment bevestigen dat de betreffende lijnen niet door AI zijn gegenereerd, maar het resultaat zijn van inconsistenties tijdens het bewerkings- en masteringproces. We betreuren dat dit zorgen heeft opgeroepen bij Naruto-fans en de stemacteergemeenschap.”

Er is geen geschatte tijd voor het uitbrengen van de patch, behalve “in de nabije toekomst”, dus blijf op de hoogte voor meer updates. Naruto X Boruto Ultimate Ninja Storm Connections is beschikbaar voor PS4, PS5, pc, Nintendo Switch, Xbox One en Xbox Series X/S.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x