Home Gaming NARUTO x BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS is nu beschikbaar

NARUTO x BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS is nu beschikbaar

by Jos Vis

Bandai Namco Europe S.A.S. heeft vandaag aangekondigd dat NARUTO X BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS, het nieuwe deel in de Ultimate Ninja STORM-serie, nu verkrijgbaar is op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc.

NARUTO X BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS heeft de grootste selectie in een NARUTO-game met meer dan 130 personages, waaronder nieuwe toevoegingen zoals Ashura en Indra Otsutsuki, en de BORUTO-personages Boruto (Karma), Kawaki en Jigen. De game bouwt voort op het succes van de franchise en bevat scherpe graphics in de stijl van de anime, samen met dynamische krachtige met ondersteuning tot 60 fps op PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

NARUTO X BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS laat spelers met de nieuwe eenvoudige besturingsmodus aan de slag gaan die krachtige combo’s en technieken actief met één enkele knop. De History-modus bevat geselecteerde scènes uit het verhaal van NARUTO die zich richt op de diepe band tussen Naruto en Sasuke, terwijl een origineel speciaal verhaal over Boruto-spelers de jonge ninja laat incarneren terwijl hij de Vijfde Grote Ninja-oorlog probeert te voorkomen.

Het Nostalgic Anime Song & Item Pack is nu ook verkrijgbaar en bevat 5 iconische nummers uit de NARUTO-anime en 3 in-game items. Met dit pakket kunnen spelers genieten van nostalgische Naruto-liedjes door de muziek in het spel te veranderen tijdens wedstrijden. Daarnaast is de Sound Ultimate Bundle ook alleen op Steam verkrijgbaar (voor een beperkte periode), met dezelfde inhoud als de Ultimate Edition en het Nostalgic Anime Song & Item Pack.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: