Home Gaming My Hero One’s Justice releasedatum bevestigd voor 26 oktober 2018

My Hero One’s Justice releasedatum bevestigd voor 26 oktober 2018

by Mark van Truijen

MY HERO ONE’S JUSTICE, de 3D arena fighting game gebaseerd op de populaire Weekly Shonen Jump® manga- en animereeks, verschijnt op 26 oktober 2018 voor het PlayStation®4 computer entertainment systeem, Xbox One, pc via STEAM® en Nintendo Switch™.

Spelers die MY HERO ONE’S JUSTICE pre-orderen ontvangen “Flame Hero” Endeavor – de #2 Pro Hero, geduchte rivaal van All Might en vader van Shoto Todoroki – als speelbaar personage.

MY HERO ONE’S JUSTICE stelt spelers in staat om teams van drie personen te vormen, samengesteld uit hun favoriete U.A. High studenten, zoals Izuku Midoriya, Katsuki Bakugo, en Tsuyu Asui. Aan de teams kunnen ook Pro Heroes als All Might en Eraserhead worden toegevoegd, en schurken zoals Stain, Dabi en Himiko Toga, die allen vechten voor hun idealen in over-de-top driedimensionale, mileuvernietigende veldslagen.

Tijdens gevechten kunnen jagers hun sidekicks en hun kenmerkende Quirks (de kenmerkende superkracht van elke held en schurk) gebruiken, voor explosieve combinatie-aanvallen om de strijd te winnen.

BANDAI NAMCO Entertainment Europe kondigt daarnaast twee nieuwe personages aan.

MUSCULAR

Een nieuwe schurk voegt zich bij het gevecht. Dankzij Muscular’s game-changing Quirk, Muscle Augmentation, kan hij spiervezels over zijn hele lichaam laten groeien, wat hem enorme kracht verleent tijdens het gevecht.

GRAN TORINO

Hoewel hij met pensioen is zijn vijanden en studenten nog altijd bang voor hem! Hij is mentor van All Might en dankzij zijn Quirk, Jet, is hij een van de snelste levende helden en worden de jaren teruggedraaid om te strijd aan te gaan tegen de besten.

MY HERO ONE’S JUSTICE laat spelers hun geliefde anime herbeleven en geeft hen de kans zowel scenes met hun favoriete personage na te spelen als exclusieve scenario’s via de Story Mode te ontdekken. Na het uitspelen van het hoofdverhaal uit het standpunt van de helden is het mogelijk de Villain Mode vrij te spelen, waarbij je het verhaal kan ontdekken vanuit het standpunt van de schurken. Door missies te volbrengen, spelen gamers unieke items vrij voor hun personages om ze nog sterker te maken. Vervolgens kan je het online tegen anderen opnemen en strijden om de beste held van de wereld te worden.

MY HERO ONE’S JUSTICE verschijnt op 26 oktober 2018 op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc via Steam.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x