Home Gaming MXGP 2019 vanaf vandaag beschikbaar

MXGP 2019 vanaf vandaag beschikbaar

by Jos Vis

Milestone kondigt met trots de lancering van MXGP 2019 aan, de nieuwe game in de geliefde serie van het officiële FIM Motocross World Championship, vanaf vandaag verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Windows PC/STEAM.

MXGP 2019 laat spelers voor het eerst in de serie in de huid kruipen van professionals van het huidige MXGP seizoen. Spelers kunnen racen met alle coureurs, motoren en teams van dit seizoen. Alle 3D-modellen van de motoren en coureurs zijn in detail gereproduceerd dankzij de nieuwste scan-technologieën en zorgen voor een ongeëvenaard realisme. 

Het huidige seizoen is niet de enige nieuwe feature in MXGP 2019; voor de eerste keer hebben spelers een Track Editor tot hun beschikking. Hiermee kunnen zij hun favoriete baan volledig aanpassen met behulp van specifieke Motocross modules. Daarnaast kan er gekozen worden uit verschillende omgevingen met elk unieke eigenschappen, zoals bos, woestijn en strand. Na launch zullen meer omgevingen beschikbaar komen. Banen die door spelers zijn gemaakt kunnen gedeeld worden met de community.

Milestone introduceert in MXGP 2019 een gloednieuwe gamemodus, The Waypoint. In de Playground, waar spelers vrij kunnen rondrijden, kunnen spelers door checkpoints te plaatsen hun eigen off-road route ontwerpen en er vervolgens op racen om de beste tijd neer te zetten. Daarna kunnen spelers hun creatie delen om de community uit te dagen.

Naast de nieuwe Waypoint gamemodus, zit de nieuwe Playground vol met activiteiten waarmee de speler special beloningen kan verdienen:

Gotta Go Faster: ga zo snel mogelijk langs alle checkpoints voordat de tijd om is
Catch’em All: verzamel alle items voordat de tijd om is
Ace In The Hole: rijd door een nauw pad en verzamel punten
Magnum Opus: ga de ultieme uitdaging aan door alle bovenstaande uitdagingen te combineren

Net als in iedere MXGP game zijn er oneindig veel aanpassingsmogelijkheden voor racers, met veel gelicenseerde accessoires die spelers kunnen vrijspelen. De motor kan zowel esthetisch als mechanisch worden aangepast, om in je eigen stijl te racen met het juiste rijgevoel.

MXGP 2019 is nu verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One voor €59,99 en Windows PC/STEAM voor €49,99. Ga voor meer informatie naar: mxgpvideogame.com

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: