Home MoviesDVD/Blu-Ray Muzikale hitkomedie SING vanaf 3 mei op Blu-ray en DVD

Muzikale hitkomedie SING vanaf 3 mei op Blu-ray en DVD

by Mark van Truijen

Illumination Entertainment en Universal Pictures Benelux presenteren Sing: de muzikale hitkomedie van het jaar! Laat je meevoeren met de vrolijke muziek en inspirerende karakters in deze gigantische bioscoophit. Sing wordt uitgebracht als ‘special edition’ met onder andere drie nieuwe mini-movies, veel muzikale extra’s en meer dan 60 minuten bonusmateriaal. Dat wordt een swingend voorjaar met Sing op DVD en Blu-ray.

Sing werd genomineerd voor de Golden Globe voor ‘Beste Animatiefilm’ en ‘Beste Originele Lied’. De film bevat meer dan 65 bekende popsongs, waaronder Stevie Wonder’s nieuwe nummer ‘Faith’ – featuring Ariana Grande, zijn eerste lied voor een grote filmrelease sinds 25 jaar.

Aansprekende stemmencast
In de Nederlands nagesynchroniseerde versie van Sing zijn de Nederlandse stemmen te horen van Fedja van Huêt, Do, Chris Zegers, Birgit Schuurman, Egbert Jan Weeber, Holly Mae Brood, Gordon, Tim Douwsma en vele anderen.

In de originele versie van Sing worden de stemmen ingesproken door onder andere Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Scarlett Johansson, Taron Egerton, Seth MacFarlane, John C. Reilly en Tori Kelly.

Over Sing
In een stad die bewoond wordt door dieren, wordt een talentenjacht georganiseerd door de koala Buster Moon. Hij is de trotse eigenaar van een prachtig theater, dat vroeger heel succesvol was, maar nu oud en vervallen is geworden. Buster organiseert een talentenjacht als laatste kans om zijn geliefde theater te redden. Vijf finalisten staan in de spotlight: een muis die liegt en bedriegt, maar prachtig kan zingen; een verlegen tiener-olifant met plankenkoorts; een oververmoeide moeder van 25 biggetjes; een jonge gangster-gorilla die afstand wil nemen van zijn criminele familie en een punk-rock stekelvarken die niet langer in de schaduw wil staan van haar arrogante vriendje. Al deze dieren doen auditie in het theater van Buster en delen de droom die hun leven kan veranderen.

Sing image PB.jpg

Bonusmateriaal:
Zowel de DVD als de Blu-ray van Sing bevatten enorm veel bonusmateriaal.
Op de DVD staan de volgende bonusfeatures:

  • Mini-films
  • Making of Sing
  • “Faith” (muziekclip)
  • “Set It All Free” (tekstvideo)
  • Zing & Dans – “Faith” & “Don’t Worry About A Thing”
  • Het Sing-netwerk
  • Het Beste van Gunter

Op de Blu-ray en 3D Blu-ray versie van Sing staan naast de DVD bonusfeatures ook nog:

  • De Muziek van Sing
  • De Kunst van het Geluid
  • Zing Mee met Ash

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x