Home Gaming MSI en Monster Energy Yamaha MotoGP eSport bundelen krachten

MSI en Monster Energy Yamaha MotoGP eSport bundelen krachten

by Mark van Truijen
MSI heeft de samenwerking aangekondigd met het Monster Energy Yamaha MotoGP eSport Team! De innovatieve producten van MSI met hoge prestaties in de eSport-industrie worden unaniem onderschreven door gamers, waardoor MSI een wereldwijd toonaangevend gamingmerk wordt; De hoge snelheid en extreme prestaties van Yamaha-motorfietsen op het circuit inspireren mensen, wat een positie creëert voor Yamaha, het meest waardevolle motormerk ter wereld. Op basis van vergelijkbare kernwaarden en principes binnen hun eigen vakgebied, besloten MSI en Yamaha deze samenwerking aan te gaan.
MSI sponsorde het eSport-team een ​​volledig assortiment hoogwaardige gamingproducten en accessoires om hun eSport-rijders te voorzien van sterkere en geschikte uitrusting voor hun dagelijkse training, en zocht vervolgens meer mogelijkheden voor samenwerking en merkbekendheid bij verschillende activiteiten en racecircuits.
“MSI en Yamaha’s gemeenschappelijke streven naar prestaties, snelheid en ervaring komt voort uit passie en vakmanschap, wat een drijvende kracht vormt om de eSports-rijders naar de overwinning tussen de virtuele en de echte wereld te leiden. De samenwerking tussen MSI en Monster Energy Yamaha MotoGP eSport Team is een ongekende gelegenheid, en het is ook de beste kans om de naamsbekendheid naar een nieuw niveau te tillen na ons merk dat wordt erkend door gamers in de eSports-industrie”, aldus Sam Chern, MSI Marketing Vice President .
William Favero, Marketing & Communications Manager bij Yamaha Motor Racing & Monster Energy Yamaha MotoGP, zegt: “We zijn verheugd om een​​partnerschap aan te gaan met MSI Gaming, een toonaangevend gamingmerk met een passie voor hightech-innovatie bij het ontwikkelen van hoogwaardige gaming-hardware zijn ze al meer dan drie decennia aanwezig.”
“Hoewel MotoGP eSport nog relatief nieuw is, speelt Yamaha Motor Racing een leidende rol. We waren het eerste team dat een toegewijde eSports-rijder tekende en zijn het meest actieve MotoGP-team als het gaat om MotoGP eSport. Maar zelfs de meest ervaren gamers zullen worden gehinderd door een gebrek aan technologie, dus het belang van goede hardware werd nog eens onderstreept”, zei hij.
“De desktops en laptops van MSI zijn de perfecte uitrusting om onze rijders de beste kans te geven om te strijden voor de MotoGP eSport-titel in respectievelijk de Global Series en Rising Star Championship”, aldus Favero.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x