Home GamingAndroid Mortal Kombat X voor mobile viert eerste jubileum met dodelijk goede nieuwe content

Mortal Kombat X voor mobile viert eerste jubileum met dodelijk goede nieuwe content

by Mark van Truijen
Warner Bros. Interactive Entertainment kondigt vandaag aan dat Mortal Kombat X voor mobiele apparaten het eerste jubileum viert met de grootste content update sinds de lancering!

Spelers kunnen in de nieuwe update aan de slag met veel indrukwekkende features, zoals een aantal nieuwe Gold personages, Challenge Mode skins, gear en gear effecten, een revisie van Faction Wars en nog veel meer.
De nieuwste update voor Mortal Kombat X voor mobiel brengt nieuwe content, waaronder:
Nieuwe Faction War Store en Currency
Blood Rubies, een nieuw type munt verkregen via Faction Wars, is inmiddels ingevoerd en kan gebruikt worden in de gloednieuwe Faction War Store. Verbeterde leaderboards en meer frequente Faction War Seasons geven spelers meer kansen om te winnen en beloningen te verdienen. 
Nieuwe Beloningen
Twee nieuwe exclusieve Gold personages, Kobu Jutsu Tanya en Dark Emperor Liu Kang, en drie nieuwe wapens: de Bloody Shokan Armor, Bloody Voodoo Doll en Bloody Tomahawk.
 
Nieuwe Challenge Characters 
Vijf nieuwe Challenge Characters worden toegevoegd, waaronder Challenges voor het verkrijgen van nieuwe skins, waaronder Marksman Kung Jin, Dark Lord Kotal Kahn, Klassic Kano en meer.
 
Verbeterde prestaties
Verbeterd matchmaking systeem en balans updates voor personages.
 
Tot slot, als extra toevoeging voor fans, ontvangen alle spelers met Mortal Kombat X op hun mobiel de exclusieve Fujin’s Blessing support card naast een overvloed aan Souls.
 
Mortal Kombat X voor mobiele apparaten combineert vechten en kaarten verzamelen voor een geheel nieuwe Mortal Kombat ervaring op mobiele platforms. Speel als een legendarische en nieuwe generatie vechters gemaakt voor Mortal Kombat X, met filmische gameplay en Fatalities. Spelers in het bezit van Mortal Kombat X op een console hebben de mogelijkheid om exclusieve content vrij te spelen in de mobiele game en vice versa.
 
Mortal Kombat X voor mobiel is nu gratis te downloaden voor iOS en Android. De update is nu beschikbaar voor iOS en is 13 mei beschikbaar voor Android.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x