Home GamingAndroid Mortal Kombat™ Mobile brengt MK11-personages uit in update 2.0

Mortal Kombat™ Mobile brengt MK11-personages uit in update 2.0

by Mark van Truijen

NetherRealm Studios heeft vandaag update 2.0 aangekondigd voor Mortal Kombat™ X Mobile. Hiermee wordt de naam van de game officieel veranderd in Mortal Kombat™, om beter aan te sluiten bij de uitgebreide content en de line-up van personages. De game is vanaf nu ook het voornaamste platform voor alle mobiele Mortal Kombat-ervaringen.

Wie niet kan wachten om zijn tanden (of kunai) in zijn vijanden te zetten in Mortal Kombat™ 11, kan nu als MK11-gold personages spelen in een nieuwe game modus met timer: de Trial Challenges.

Alle MK11-personages hebben dezelfde Chrushing Blows en Fatal Blows als hun consoleversies. Bijvoorbeeld:

•     MK11 Raiden en MK11 Jade zijn krachtige Gold-personages met een unieke synergie als ze worden gekoppeld. Je kunt ze aan je lijst toevoegen door de levels in de nieuwe Trials-modus te voltooien.

•     MK11 Scorpion kun je verdienen via Faction War-beloningen. Scorpion is een van de sterkste personages in de game. Hij heeft hoge basisstats en kan zijn MK11-teamgenoten de kans geven om een Lethal Blow te gebruiken.
23 Bestaande Gold-personages zijn geupgrade naar Diamond Tier met bijgewerkte passieve skills, betere stats en verbeterde synergie, voor nog meer creativiteit en strategische gameplay.

Verder heeft Mortal Kombat™ Mobile niet alleen een vernieuwde interface, een nieuwe missiekaart en een reeks verschillende items gekregen, maar is de game ook bijgewerkt naar Unreal Engine 4, zodat spelers de bottenverbrijzelende actie met verbeterde graphics en prestaties kunnen beleven.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: