Home Gaming Moo Lander, ’s werelds eerste Mootroidvania, is nu beschikbaar op PlayStation, Xbox en pc

Moo Lander, ’s werelds eerste Mootroidvania, is nu beschikbaar op PlayStation, Xbox en pc

by Jos Vis

Toen de Sixth Hammer studiokoe voor het eerst haar hoeven op Moo Lander kreeg, was ze teleurgesteld toen ze ontdekte dat de held geen ruimtebovinejager is genaamd Sa-Moos. In plaats daarvan ben jij die held, een eenzame avonturier die wanhopig vecht tegen de dreiging van de baas taurus in een poging je huis te redden. Moo Lander is nu beschikbaar op PlayStation, Xbox en pc, met een Nintendo Switch-versie die later dit najaar op je pad komt.

In Moo Lander speel je als de enige hoop van de beschaving, een ontdekkingsreiziger die naar oude werelden wordt gestuurd, met de taak om te zorgen voor een continue toevoer van de krachtigste energiebron van de melkweg: melk.

De lacteale mysteries over hoe dit wonder van runderen hele planeten aandrijft, zijn niet aan jou om te begrijpen. Je hebt zaken die belangrijker zijn dan hoe dan ook nadenken over de werking van de melkweg, namelijk een kudde Mighty Cows die vastbesloten is je koste wat kost tegen te houden.

De reis neemt je mee naar landelijke weiden, zonovergoten bossen, sinistere moerassen en meer, allemaal met de hand geschilderd en verbluffend mooi – en elk geregeerd door een Mighty Cow. De AI van de Sixth Hammer’s Cow drijft Moo Lander’s Mighty Cows aan, waardoor elke ontmoeting uniek gevaarlijk en vol spanning is.

Granny Toxic blaast de lucht met giftige dampen om je te doden, terwijl de ondode Necowmancer Lady Bones wordt opgeroepen door oude geesten om te waken over de kostbare substantie. Supreme Spider Cow – het is een ding – gebruikt haar kleverige webben en spuug om het slagveld te besturen. Maar geen van hen evenaart de wreedheid van de Cowger, altijd een stap voor op elk ander rund. De eerwaarde Ancient Mighty Cows kan echter niet met normale methoden worden bestreden. Je zult je verstand moeten gebruiken en niet-dodelijke manieren moeten bedenken om deze beesten te temmen.

Als je even een pauze nodig hebt van de hoofdcampagne, maak dan wat vrienden wakker en duik in Moo Lander’s moo-ltiplayer-modi in coöp op de bank of op afstand via Steam Remote Play. Neem het samen op tegen de krachtige Cow AI of gooi alle fiches naar beneden in felle PvP-gevechten. In Survive the Waves-modus neem je het op tegen vrome vijanden op het slagveld. Je kunt zelfs voetballen met een koe!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: