Home Gaming Model Builder brengt gratis Alaskan Road Truckers Pack DLC uit

Model Builder brengt gratis Alaskan Road Truckers Pack DLC uit

by Jos Vis

Penselen klaar! Uitgever Green Man Gaming en ontwikkelaar Moonlit S.A zijn verheugd de komst aan te kondigen van een gloednieuwe, gratis DLC voor Model Builder, de volgende generatie virtuele hobbysimulatiespellen. Maak je klaar om de uitdagende terreinen van Alaska te veroveren met de release van het Alaskan Road Truckers Pack, dat twee krachtige vrachtwagenmodellen bevat die bekend zijn uit het spel Alaskan Road Truckers om je huidige schaalmodellenshow te verbeteren!

De gratis download ontgrendelt de volgende twee vrachtwagens:

Westend Sorrow 420 – De Westend Sorrow 420 is meer dan alleen een vrachtwagen; het is een drijvende kracht. Met een robuuste motor van 416 pk en een naadloze transmissie met 14 versnellingen is dit de sleutel tot een soepele goederenstroom in Alaska. Ga met gemak uitdagende terreinen en veeleisende klussen aan.

Eagle One – De Eagle One is een racemonster met een krachtige motor van 494 pk en een transmissie met 14 versnellingen. Perfect voor het hanteren van de zwaarste terreinen en het vervoeren van zware lasten. Navigeer met vertrouwen door de unieke uitdagingen van het terrein van Alaska.

Het Alaskan Road Truckers Pack is beschikbaar als gratis download voor alle Model Builder-spelers. Verbeter uw Model Builder-wereld, omarm de uitdagingen van Alaska en laat uw vrachtwagenvaardigheid zien!

Sluit je aan bij de nieuwste trend op het gebied van simulatiegames, laat je creativiteit de vrije loop en maak geweldig uitziende modellen. Knip, monteer, schilder en pas je modellen aan! Bouw vliegtuigen, tanks, schepen, figuren en nog veel meer. Verkoop uw creaties met winstoogmerk om uw gereedschapskist uit te breiden. Maak verbluffende en epische schaalmodellen die de wereld kan zien.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x