That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Gaming, PC, PS4, Trailer, Xbox One

Mission Mode onthuld voor My Hero One’s Justice

BANDAI NAMCO Entertainment Europe heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor MY HERO ONE’S JUSTICE, de 3D arena fighting game gebaseerd op de populaire Weekly Shonen Jump® manga- en animereeks. De trailer toont de eerste beelden van een nieuwe Mission Mode.

 

In Mission Mode komen spelers verschillende scenario’s tegen en nemen ze het op tegen uitdagende tegenstanders met elk hun eigen regels. Spelers die de gevechten en uitdagingen overwinnen, worden beloond met nieuwe accessoires en Hero Coins.

Hero Coins zijn de gratis in-game currency van MY HERO ONE’S JUSTICE. Ze kunnen worden gebruikt om personages aan te passen in Online Mode, waar spelers teams van helden en schurken kunnen vormen om tegen de beste spelers van over de hele wereld te strijden.

In de trailer zijn ook gloednieuwe screens te zien van de Story Mode, waar fans hun favoriete anime herbeleven. De Story Mode start direct nadat Izuku Midoriya begint te trainen met Gran Torino. De Mode bevat de meest spannende momenten uit de franchise en blijft trouw aan het oorspronkelijke plot. Spelers kunnen beide kanten van het verhaal beleven met Hero en Villain Modes.

MY HERO ONE’S JUSTICE verschijnt op 26 oktober 2018 op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc via Steam.

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE