That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Gaming, PC, PS4, Steam, Xbox One

Milestone presenteert MXGP 2019

Milestone kondigt met trots MXGP 2019 aan, de nieuwe game van het officiële FIM Motocross World Championship, verkrijgbaar op 30 augustus voor PlayStation4, Xbox One en Windows PC/STEAM.

MXGP 2019 laat spelers voor het eerst in de serie in de huid kruipen van professionals in het huidige MXGP seizoen, om in het kampioenschap te rijden met alle races, motoren en teams van het 2019 seizoen. Spelers kunnen meedoen in de MX2-categorie of rechtstreeks in de MXGP-topklasse, en kunnen kiezen of ze aansluiten bij een officieel team of tekenen bij een sponsor in een custom team. Eindelijk kunnen alle fans van de game de spanning van het kampioenschap op hetzelfde moment beleven als hun favoriete kampioenen!

      MXGP2019_01.JPG

Het huidige seizoen is niet de enige nieuwe feature in MXGP 2019; voor de eerste keer hebben spelers een Track Editor tot hun beschikking, om zo hun favoriete baan volledig aan te passen met behulp van specifieke Motocross modules. Daarnaast kan er gekozen worden uit vier verschillende omgevingen voor de baan, ieder met verschillende achtergronden: bos, strand, woestijn en jungle. Banen die door spelers zijn gemaakt kunnen gedeeld worden met de community. 

Om je rijvaardigheid te trainen bevat MXGP 2019 een van de meest geliefde features: de Playground, gelegen in de Provence, en kan worden ontdekt in free roaming. De Playground is volledig opnieuw ontworpen, uitgebreid en verrijkt met nieuwe gebieden en nieuwe game modi, die later worden onthuld. Een van de meest belangrijke nieuwe features in de gameplay is de Waypoint modus, waarmee spelers hun eigen offroad pad kunnen ontwerpen en met de community kunnen delen. 

Net als in iedere MXGP game zijn er oneindig veel aanpassingsmogelijkheden voor racers, met veel gelicentieerde accessoires die spelers kunnen vrijspelen. De motor kan zowel esthetisch als mechanisch worden aangepast, om in je eigen stijl te racen met het juiste rijgevoel. 

MXGP 2019 is verkrijgbaar op 30 augustus voor PlayStation 4Xbox One en Windows PC/STEAM.

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE