Home Gaming MILESTONE KONDIGT AAN: MXGP 3

MILESTONE KONDIGT AAN: MXGP 3

by Mark van Truijen

Milestone s.r.l., een van de grootste racing videogame ontwikkelaars ter wereld, is trots om MXGP3 – The Official Motocross Videogame aan te kondigen, gepland voor een release in de lente van 2017 voor Xbox One®, het alles-in-een games en entertainmentsysteem, PlayStation®4 en Windows PC®/STEAM™. 

De nieuwe MXGP -editie, gebaseerd op het 2016 seizoen, biedt de speler een dynamische, meer dan plezierige gamebeleving dankzij een reeks innovatieve graphics en technieken geïntroduceerd door de nieuwe Unreal®Engine 4 graphics engine welke de game-ervaring naar een verbluffend nieuw niveau tilt.

Geef gas en maak je klaar voor onvoorspelbare, dynamische weersomstandigheden in een competitie die uniek is in zijn genre. Van zonnestralen tot zware regen, iedere verandering zal beslissende gevolgen hebben voor het zicht van de motorrijder en de zeer veranderbare ondergrond, hetgeen zelfs de meest ervaren speler het vuur aan de schenen zal leggen. Het parcours zal voor de grootste uitdaging zorgen: modder, stof endynamische vervormingen vragen ongekende focus en toewijding van de coureurs terwijl het geluid van de motoren brult en gromt, geruggensteund door een volledige nieuwe sound engine; alsof kettingzagen vlak naast je oren staan te gieren.

Alsof deze prikkelende, genre-doorbrekende vernieuwingen, met de kracht van een nieuwe grafische engine, nog niet genoeg zijn, mogen spelers zich bovendien verheugen op een uitgebreide carrière mode en verbeterde customization opties, samen met alle officiële MXGP en MX2 2016 coureurs, de officiële tracks, waaronder de MXoN, zowel beschikbaar in offline en online modes.

Momenteel in ontwikkeling bij Milestone zal MXGP3 – The Official Motocross Videogame in de lente van 2017 beschikbaar zijn voor Xbox One, PlayStation®4 en Windows PC®/STEAM™.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x