Home Gaming Milestone en Feld Entertainment presenteren Monster Energy Supercross – The Official Videogame 5

Milestone en Feld Entertainment presenteren Monster Energy Supercross – The Official Videogame 5

by Jos Vis

Milestone en Feld Entertainment, Inc. presenteren met veel plezier Monster Energy Supercross – The Official Videogame 5.

Het nieuwste deel in de geliefde en realistische Supercross-videogame-serie verschijnt op 17 maart 2022 voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One. De PlayStation-versie biedt een gratis update van PS4 naar PS5, de Xbox-versie ondersteunt Smart Delivery.

YouTube video


De vernieuwde Career Mode is realistischer en meeslepender dan ooit. In deze modus beginnen spelers als amateurs aan de 250SX Futures Class om vervolgens carrière te maken en tot de pro’s door te dringen. Monster Energy Supercross – The Official Videogame 5 zeker ook het Rider Shape-systeem, een exclusieve feature voor de Career Mode die zorgt dat coureurs na vallen van verwondingen minder goed gebruiken. Door te trainen en te voltooien te voltooien help je snel weer te herstellen om ervoor te zorgen!

Monster Energy Supercross – The Official Videogame 5 biedt spelers een nieuwe gameplay-ervaring, waarbij 2-takt fietsen nu in elke game-mode beschikbaar zijn. Nieuwkomers zitten in de Future Academy die spelers alles leert wat ze nodig hebben om hun eerste stappen in de Supercross-wereld te zetten. Deze gemakkelijke tutorial helpt spelers de basis van Supercross te doorgronden en om de ladder van beginner tot pro te beklimmen. Daarnaast biedt de Future Academy vele in-game-opties die races voor iedereen toegankelijk maken, waaronder opties voor het herstellen van de flow, stuurhulp en vele andere technische aspecten, zodat elke speler een passende gameplay-ervaring kan instellen!

De Track Editor is terug zodat spelers hun eigen banen kunnen maken, dit keer met een nieuwe functie: Rhythm Section Editor. Spelers kunnen complete modules mix en matchen om complexe prefab-baansecties te ontwerpen, om die vervolgens met de community te delen.

Na het grote succes van de vorige editie, keert ook de Track Editor Contest terug. Deze wedstrijd laat spelers direct in de game deelnemen aan een wedstrijd om te zien wie de mooiste tracks kan maken. Daarbij maken ze winnaars kans dat hun gemaakt in het echt wordt nagemaakt als onderdeel van het Official 2022 Championship. Deze unieke featureindustrie voor een echte ‘once-in-a-lifetime’ kans in de videogame-: dat een digitale, door een speler ontworpen track wordt gebruikt om een ​​baan te maken 2222 Monster Energy AMA Supercross Championship!

Zin om te racen tegen vrienden? Of om in je bijzonder te crossen door eene, open-wereld-omgeving? Het is beide mogelijk in Compound, met nieuwe tracks, diverse cross-uitdagingen en verzamelbare voorwerpen om extra uitrusting mee te ontgrendelen.

De Online Multiplayer ondersteunt voor het eerst cross-gen-matchmaking met spelers van over de hele wereld. Monster Energy Supercross – The Official Videogame 5 bevat ook een split-screen-stand, zodat je direct tegen je vrienden op hetzelfde scherm kunt racen!

Na het waanzinnige succes van de vorige editie, wordt Monster Energy Supercross – The Official Videogame 5 gebruikt voor e-sport-competities. Deelnemers aan het eSX Championship gesponsord door Yamaha worden uitgedaagd alles op alles te zetten om een ​​legendarische status te bereiken.

Monster Energy Supercross – The Official Videogame 5 verschijnt op 17 maart 2022 wereldwijd voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x