Home GamingAndroid Mighty DOOM van Alpha Dog Games vandaag beschikbaar op iOS en Android

Mighty DOOM van Alpha Dog Games vandaag beschikbaar op iOS en Android

by Pim, Sel

Mighty DOOM, de top-down single-touch shooter van Alpha Dog Games en Bethesda Softworks, kan vandaag gratis gedownload worden op iOS en Android. Sluit je aan bij de 1 miljoen spelers die zich vooraf geregistreerd hebben en duik meteen in het schattig gewelddadige, supersnelle avontuur met in de hoofdrol de totaal nieuwe Mini Slayer.

Iedereen die vanaf vandaag tot en met 20 april 2023 het spel downloadt en speelt, ontvangt het Mini Slayer’s Pack met exclusieve wapenskins, uitrustingssleutels en kristallen.
Volledige inhoud van het Mini Slayer’s Pack:

  • Baron of Hell Heavy Cannon-wapenskin
  • Cacodemon Rocket Launcher-wapenskin
  • Drie uitrustingssleutels
  • Eén wapensleutel
  • 80 kristallen

Rennen en schieten: Vecht je met de one-touch-besturing door hordes bekende DOOM-demonen, van eenogige zwevende Cacodemons tot de wrede Cyber Mancubus. Ontwijk aanvallen, maak vijanden af met buitenissige Glory Kills en reken af met dodelijke eindbazen zoals de DOOM Hunter in snelle arenagevechten die makkelijk te leren zijn en leuk zijn om onder de knie te krijgen.

Verslijt je favoriete verzamelvoorwerpen: De hoofdrolspeler in Mighty DOOM is de Mini Slayer, een charmant plastic verzamelvoorwerp dat door een stoot Argent-energie tot leven gebracht werd. Alleen bedierven verzamelvoorwerpen van de naarste demonen uit de hel de pret door Daisy, het lievelingskonijn van de Mini Slayer, te ontvoeren.

Waardeer je vlees en metaal op in deze rogue-lite arena: Wanneer je in je gevecht tegen de demonen van de hel sneuvelt, kun je weer tot leven komen en verder vechten door de Mini Slayer, pantser, wapens en uitrusting in level te doen stijgen met behulp van nieuwe hulpmiddelen en vaardigheden die je kunt verkrijgen door gewoon het spel te spelen.

Slayers Club-leden – Bonusbeloning: Vanaf vandaag ontvangen Slayers Club-leden ook een exclusieve skin voor de Mini Slayer in Mighty DOOMnadat ze bij de release eenmalig verbinding gemaakt hebben met hun account.

Geanimeerd DOOM-universum: Beleef het avontuur van de Mini Slayer in het originele en gloednieuwe ‘geanimeerde DOOM-universum’, een alternatieve realiteit van het DOOM-universum geïnspireerd op de verzamelpoppen van DOOM Eternal.

Kom meer te weten over Mighty DOOM op mightydoomgame.com

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: