Home Gaming Might & Magic Heroes VII “Trial by fire” add-on beschikbaar vanaf 2 juni

Might & Magic Heroes VII “Trial by fire” add-on beschikbaar vanaf 2 juni

by Sven

De nieuwe add-on voor de turn-based strategy game Might & Magic® Heroes® VII is vanaf 2 juni beschikbaar en is ook beschikbaar als standalone. In “Trial by Fire” nemen spelers de leiding over de Fortress-factie en gaan ze op zoek naar het lot van de Dwergen.

De twee nieuwe verhalen spelen zich vijf jaar na Might & Magic Heroes VII af. Wanneer Keizer Ivan hoort dat de dwergen zijn land dreigen aan te vallen, maakt hij zich klaar om oorlog te voeren en zijn volk te beschermen. Hij neemt daarbij wel het risico dat het rijk uit elkaar valt. Om dit te voorkomen, komt Vilma, leider van de Sudgerd Dwergen, Ivan helpen. Zij zal de donkerste hoofdstukken uit de geschiedenis van de dwergen vertellen en onthullen wat de sleutel is tot het redden van hun volk.

In de “Trial by Fire” add-on kruipen spelers in de huid van Dwerg-helden in een unieke bergachtige omgeving. Ook voegt de add-on een aantal nieuwe iconische wezens toe, zoals Fire Giants, Valkyrie en Red Dragons. Tot slot krijgen spelers ook nog tientallen nieuwe artefacten, vaardigheden, prestaties 6 extra Skirmish kaarten.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x