Home Gaming MIGHT & MAGIC HEROES VII CLOSED BETA

MIGHT & MAGIC HEROES VII CLOSED BETA

by Mark van Truijen

De closed beta van Might and Magic Heroes  VII start vanaf 25 mei om 18:00 uur en loopt af op 8 juni om 18:00 uur. Deze beta is alleen toegankelijk voor spelers die de game pre-orderen. Zij kunnen de game naar hartelust ontdekken en het opnemen tegen de computer of online tegen andere spelers. De Might & Magic Heroes VII beta is speelbaar met maximum vier personen tegelijkertijd in zowel de ‘team’-modus als alle ‘free for all’-modi.

Deze beta geeft de spelers de kans om de gameplay van Haven en Academy te verkennen en met unieke units te spelen. Op twee Skirmishmaps, The Dried Lands en The Bad Neighbours, kunnen ze hun steden uitbreiden, legers rekruteren, grondstoffen verzamelen en helden opleiden die hen helpen bij het bestormen van vijandelijke vestigingen. Er is geen level cap in deze beta en elke speler heeft ongelimiteerde toegang tot alle game content tot en met 8 juni.

Might & Magic Heroes VII wordt ontwikkeld door Limbic Entertainment, een team met toegewijde Might & Magic fans. Deze game belooft de beste editie ooit te worden omdat de ontwikkelaar bouwt op een langlopende traditie en luistert naar de feedback van de community. Limbic Entertainment combineert een uitgebreid fantasy universum, een diepgaand RPG systeem en een sterk verhaal tot een game met epische gevechten, een complex economisch systeem en een gedetailleerde wereld om te verkennen en te veroveren.

Might & Magic Heroes VII is exclusief verkrijgbaar op PC vanaf september 2015.

 

Voor meer informatie over Might & Magic Heroes VII en de Shadow Council, ga naar: www.mmh7.com

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x