Home Gaming MIGHT & MAGIC HEROES ONLINE GRATIS UPDATE NU BESCHIKBAAR

MIGHT & MAGIC HEROES ONLINE GRATIS UPDATE NU BESCHIKBAAR

by Mark van Truijen

Vanaf vandaag is Better, Stronger, Faster beschikbaar, een gratis update voor Might & Magic Heroes Online. Deze update biedt je twee nieuwe mogelijkheden om je held tot ongekende hoogtes te verbeteren: het Heroïsch speltype en verbetering van artefacten. De update wordt automatisch geïnstalleerd en je hoeft hier niets voor te doen.

NIEUWE HEROÏSCH SPELTYPE

Deze nieuwe modus breidt je game-ervaring verder uit met moeilijkere gevechten en de mogelijkheid om zo de meest krachtige artefacten uit de game te bemachtigen. Je zit niet meer vast aan een bepaalde moeilijkheidsgraad, want je kunt nu een Heldenrang inzetten als je held level 30 of hoger heeft bereikt. Hiermee verhoog je de inzet van een gevecht maar vooral ook de beloning als je wint.

Om deze beloningen vrij te spelen moet je drakenstaal verzamelen, wat je op zijn beurt weer tegen andere hulpstoffen ruilt bij de Heldenhaard. Drakenstaal verkrijg je op verschillende manieren, bijvoorbeeld door Heroïsche quests te spelen en in de kerkers van de Vergeten Gronden. Naast deze waardevolle artefacten zijn er ook andere beloningen, zoals de Zielenjagersjong, de Grimwolfverf en avatar-portretten.

VERBERTERING VAN ARTEFACTEN

Hiermee verhoog je de statistieken van je artefacten, bijvoorbeeld van je wapens of pantser. Deze verbeteringen gebruik je voor zowel offensieve als defensieve en tactische punten. De meest krachtige optie verhoogt zelfs alle statistieken van het gekozen artefact. De verbeterde artefacten verkrijg je op verschillende manieren, bijvoorbeeld na het winnen van een Heroïsch Speltype-gevecht.

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x