Home Gaming Might and Magic Heroes VII gratis DLC nu beschikbaar

Might and Magic Heroes VII gratis DLC nu beschikbaar

by Mark van Truijen

 Ubisoft® kondigt aan dat de eerste van de twee gratis DLC’s voor de turn-based strategy game Might & Magic® Heroes® VII nu beschikbaar is. Might & Magic Heroes staat al 20 jaar lang bekend om de combinatie van een groot fantasy universum, een strategische RPG en een sterk verhaal. UNITY is het eerste deel van The Lost Tales of Axeoth, de gratis two-campaign uitbreiding. In deze DLC komt een script dat oorspronkelijk geschreven was voor Heroes IV tot leven.

In UNITY nemen spelers de controle over the Academy faction in het verhaal van Genevieve Seymour, wiens odyssee plaats vindt in een nieuwe en nog niet ontdekte wereld in de nasleep van The Reckoning. Deze gebeurtenis verwoestte de wereld van Enroth en honderdjaar aan kennis over Magie. Genevieve richt zich op het terughalen van de verloren spreuken en het ontwikkelen van een nieuw soort magie: the Theory of Unity. Maar haar zoektocht zal niet zonder valkuilen zijn, aangezien weinig tovenaars hun kennis willen delen.

UNITY beschikt over 10 uur extra gameplay en voegt naast vijf nieuwe mappen ook 80 personages en wezens uit Heroes IV toe. The Lost Tales of Axeoth is ontwikkeld als mod voor Heroes VII en alle nieuwe game elementen zijn beschikbaar voor de fans die daarmee hun eigen maps en mods kunnen maken.

The Lost Tales of Axeoth is ontwikkeld door Limbic Entertainment, een team bestaande uit toegewijde Might & Magic fans. Zij vieren het 20-jarig bestaan van de franchise door het bewerken en updaten van het fan-geliefde Heroes IV zodat deze speelbaar is in Might and Magic Heroes VII.

The Lost Tales of Axeoth: Unity is nu gratis beschikbaar als onderdeel van de 1.7 update voor Heroes VII.

Kijk voor meer informatie over Might & Magic Heroes VII op: mightandmagic.com/heroes7

Meer details over The Lost Tales of Axeoth: Unity is hier te vinden:

https://mmh7.ubi.com/en/blog/post/view/the-lost-tales-of-axeoth-unity-now-available

Meer informative over The Lost Tales of Axeoth campaign is hier te vinden:

https://mmh7.ubi.com/en/blog/post/view/the-lost-tales-of-axeoth

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x