Home Gaming Middeleeuwse Pixel-Art Kolonie-Simulator Lords and Villeins lanceert vandaag in Early Acces

Middeleeuwse Pixel-Art Kolonie-Simulator Lords and Villeins lanceert vandaag in Early Acces

by Jos Vis

Lords and Villeins, een middeleeuwse stadsbouw-dynastiesimulator ontwikkeld door Eerlijk Games en uitgegeven door 1C Entertainment, rolt de wandtapijten uit voor nieuwe heersende families vandaag om 10.00 uur PT / 19.00 uur CEST op pc Early Access via Steam, GOG, Epic Games Store en andere digitale winkels.

Ontwikkel een ontluikende middeleeuwse nederzetting, compleet met een groeiende bevolking van dorpelingen om het land te bewerken. Beïnvloed het dagelijkse leven van individuele lijfeigenen terwijl ze families vormen, waardoor lange geslachten ontstaan ​​die gespecialiseerd zijn in beroepen zoals slagers, kleermakers, smeden, bakkers en meer. Elk gezin heeft een hoogontwikkelde AI die hele levens in elk huishouden simuleert, waardoor bloeiende townships vol leven worden gecreëerd en geleid door de heren en dames van de regerende familie.

Creëer harmonie tussen royalty en vazallen. Zoek een middenweg bij het onderhandelen met groepen leenmannen. Zorg voor hen door in hun behoeften te voorzien, belastingen te innen en een leger te trainen om de rijken veilig te houden. Wanneer horigen worden ondersteund, kunnen Lords en Ladies hun onderdanen opdracht geven om vier soorten gedomesticeerde dieren te temmen, te voeren en te verzorgen.

Lords and Villeins is een feodale ervaring geïnspireerd op de middeleeuwse geschiedenis met verschillende soorten trouw, een belastende hiërarchie, verschillende seizoenen met soundtracks met seizoensthema’s en dezelfde feodale heren en dames die feodale heren en dames met dieren in het wild bedreigden.

De Early Access-versie bevat het grootste deel van de kernmechanica, een aantal boerenzones om productieketens van meer dan 90 middelen te ontwikkelen, variërend van voedsel en grondstoffen tot bouwmaterialen en uitrusting, en volledige aanpassing van de heersende familie, inclusief fysieke kenmerken, seksuele geaardheid , aantal kinderen en meer. Veel nieuwe functies en verbeteringen zijn al in de pijplijn om te worden vrijgegeven via regelmatige inhoudsupdates tijdens Early Access. Een gedetailleerde lijst is te zien in de openbare roadmap van de game.

Lords and Villeins is vanaf vandaag verkrijgbaar voor € 19,99, met een introductiekorting van 15% gedurende de eerste week. De game ondersteunt Engelse en Tsjechische talen. De 1.0-release staat gepland voor 2022.

YouTube video

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x