Home Featured Microsoft zou werken aan een Licensed Xbox Series S Tosti-ijzer

Microsoft zou werken aan een Licensed Xbox Series S Tosti-ijzer

by Mark van Truijen

Microsoft heeft op een grappige manier gespeeld met de fysieke ontwerpen van zijn huidige generatie Xbox-consoles. In 2021 bracht het bedrijf een mini-koelkast uit die op een Xbox Series X leek, en nu lijkt het erop dat het vergelijkbare plannen heeft voor de Xbox Series S.

Het wordt echter geen mini-koelkast, zoals je misschien zou verwachten gezien hoe de Xbox Series S eruitziet. In plaats daarvan lijkt het erop dat het bedrijf werkt aan een gelicentieerde broodrooster die eruitziet en gevormd is als een Xbox Series S. Dat meldt het Franse Xbox Squad, dat zegt dat de broodrooster later dit jaar met beperkte voorraad zal worden gelanceerd en €60 zal kosten. Blijkbaar zijn pre-orders voor het apparaat ook al geopend in sommige regio’s.

Interessant is dat de Xbox Series S-broodrooster een van de verschillende producten lijkt te zijn die Microsoft zal uitbrengen in een lijn van Xbox-thema-accessoires, die ook muismatten, opbergdozen, Halo-thema-energielampen en meer zal omvatten.

Wanneer dit officieel zal worden onthuld, is nog niet bekend, maar als de broodrooster inderdaad gepland staat voor 2023, zou een aankondiging niet te ver weg moeten zijn. Blijf op de hoogte voor meer updates.

https://twitter.com/XboxSquadFr/status/1632003493836849152?s=20

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: