Home Gadgets Microsoft Lumia 550, Lumia 950 en Lumia 950 XL binnenkort in Nederland

Microsoft Lumia 550, Lumia 950 en Lumia 950 XL binnenkort in Nederland

by Mark van Truijen

Microsoft introduceert de Lumia 950 XL vanaf begin december 2015 in Nederland en vanaf vandaag is het mogelijk om de nieuwste telefoon online via een preorder te bestellen bij diverse retailers. De Lumia 950 XL, Microsofts krachtigste high-end smartphone tot nog toe, is zelfs als een volledige pc te gebruiken. Het toestel draait op Windows 10, voorzien van een Octa-core in de processor, is met 8,1 millimeter superslank en voorzien van Continuüm. Dankzij deze software is de Lumia 950 XL te gebruiken als een pc. Koppel een Microsoft Display Dock, een scherm, muis en toetsenbord aan het toestel en hij toont alles perfect op het aangekoppelde scherm. Met de nieuwe Lumia 950 en Lumia 950 XL werken gebruikers voortaan makkelijk aan een Office-document, browsen ze het web, werken aan presentaties of streamen ze films op het 5,7-inch grote Quad HD-scherm van de Lumia 950 XL of op een groter scherm. Uiteraard kun je met de Lumia 950 XL ook telefoongesprekken voeren en tegelijkertijd berichten beantwoorden. Alles om zo productief mogelijk te zijn – waar en wanneer dan ook.

De Lumia 950 XL bevat een QualComm Snapdragon 810-processor met Octa-core-CPU’s, wat hem razendsnel maakt. Ook beschikt het toestel over USB-C fast charging, waardoor hij al in een half uur voor vijftig procent is op te laden. Dankzij het besturingssysteem Windows 10 – dat geschikt is voor smartphone, tablet, laptop en pc – is de ervaring, welk apparaat je ook gebruikt, hetzelfde. Het besturingssysteem geeft bovendien volledige toegang tot Windows Store, OneDrive-opslag en Microsoft Office Mobile en Outlook. De Lumia 950 XL is vanaf begin december 2015 verkrijgbaar in zwart en wit voor een prijs van 699 euro. Bij aankoop voor eind januari 2016 wordt een Display Dock ter waarde van 99 euro gratis bijgeleverd.

Lumia 950

De Lumia 950 is het iets kleinere broertje van de Lumia 950 XL, maar minstens zo krachtig. Met een 5,2-inch Quad HD-scherm en een behuizing van slechts 8,25 millimeter dun biedt de Lumia 950 de beste Windows-ervaring in je handpalm. Ook dit toestel is via een Display Dock, muis en keyboard te koppelen aan grotere schermen, zodat gebruikers dankzij Continuüm altijd en overal doorwerken op de manier die ze willen. De PureView-camera maakt daarnaast schitterende foto’s dankzij de 20-megapixelsensor en een natuurlijke driedubbele ledflitser. Rich Capture zorgt automatisch voor de optimale instellingen, zelfs in uitdagende omstandigheden. De 4K-videomogelijkheden leggen elk detail vast. De Lumia 950 is vanaf begin december 2015 in zwart en wit beschikbaar voor een prijs van 599 euro. De Display Dock is los verkrijgbaar voor 99 euro.

Lumia 550

De Lumia 550 is de meest betaalbare 4G LTE-smartphone van Microsoft tot nog toe. Microsoft Office-apps aangepast aan het 4,7-inch grote HD-scherm, en toegang tot de Windows Store – het zijn enkele van de bekende Windows 10-opties die voor gebruikers op dit snelle toestel beschikbaar zijn. De Lumia 550 is vanaf begin december 2015 te verkrijgen voor een prijs van 129 euro.

 

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x