Home Gaming Microsoft brengt nieuwe update uit voor de Xbox One.

Microsoft brengt nieuwe update uit voor de Xbox One.

by Jeffrey van den Bogaart

Dat ‘uitgesteld’ het word van het jaar was in 2014 en begin 2015 is een understatement. Veel games werden vertraagd om de game beter te ontwikkelen en te optimaliseren zodat gamers er minder last van zouden moeten hebben. Niks is minder waar. Helaas draaien veel games nog niet goed denk hierbij aan Grand Theft Auto 5 die offline wel goed werkt maar online nog vele problemen heeft.

 

Microsoft is hier iets beter in van start gegaan. Na het uitbrengen van de Xbox One heeft Microsoft beloof elke maand updates en gratis games (met Xbox-live) toe te voegen. Zo is ook deze maand namelijk op vrijdag 6 Februari een nieuwe update toegevoegd aan de Firmware van de Xbox One.

De update geeft onder andere een grote verbetering tussen de verbinding met party members. Dit probleem ontstond als er (te) veel party members met verschillende NAT-Types aanwezig waren.

Zo is de verbinding nu erg stabiel en kan iedereen elkaar horen binnen de party. Ook de communicatie tussen en game en de party is ook drastisch verbeterd. Zo kreeg vaak niet iedereen een uitnodiging via Xbox-live als de party werd uitgenodigd voor een game.

De firmware van de controllers is ook verbeterd, zo duurt het nu maar 2 seconde om de controller te verbinden met de Xbox en zijn diverse verbinding problemen opgelost. Ook is het uiterlijk van de tegels doorzichtig gemaakt waardoor de achtergrond beter zichtbaar. Microsoft heeft ook een aantal tv functies toegevoegd maar niet al deze functies worden ondersteund in Nederland.

 

Microsoft voldoet opnieuw aan haar belofte om iedere maand updates uit te brengen en zal de Firmware van de Xbox One blijven aanpassen aan de game community.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ferry
8 jaren geleden

Super relaxed! Was echt irritant dat probleem met die party’s, keep it up Microsoft!

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: