Home Gadgets Microsoft aanwezig bij RSA Conference in San Francisco

Microsoft aanwezig bij RSA Conference in San Francisco

by Mark van Truijen

Deze week (29 februari t/m 4 maart) vindt in San Francisco de RSA Conference plaats, de grootste jaarlijkse info security-bijeenkomst ter wereld. Microsoft is ook aanwezig en kondigde in aanloop naar de conferentie nieuws aan rondom de veiligheid van zijn diensten en producten.

In een blogbijdrage van Bret Arsenault (Chief Information Security Officer bij Microsoft) licht hij toe wat Microsoft doet om de veiligheid van gebruikers te vergroten en hoe het bedrijf IT-professionals helpt dit in hun organisaties te integreren en te managen. Lees hier het blog voor een overzicht van de aankondigingen. Enkele aankondigingen uit het blog vind je hieronder.

Aankondigingen RSA Conference 2016

Om IT-professionals te helpen innovaties sneller te integreren en tegelijkertijd bedrijfsgevoelige data te beschermen, is Microsoft Cloud App Security beschikbaar gemaakt. Daarnaast introduceert Microsoft toevoegingen aan veiligheidsoplossingen voor Office 365, waaronder SharePoint en OneDrive voor Bedrijven, en worden er toevoegingen gedaan aan het Azure Security Center en de Microsoft Operations Management Suite (OMS). Ook op het gebied van signalering van en reageren op veiligheidsrisico’s helpen we onze klanten met nieuwe oplossingen. Binnenkort zal daarom Azure Active Directory Identity Protection als publieke preview beschikbaar komen en krijgt het Azure Security Center er Advanced Threat Detection– en Threat Visualization-mogelijkheden bij. Omdat Microsoft weet dat samenwerking de veiligheid van onze diensten en producten vergroot, hebben we samen met partners nieuwe toepassingen voor het Azure Security Center ontwikkeld. Daarmee kunnen klanten onder andere veel van hun vertrouwde veiligheidsmaatregelen ook toepassen in de cloud.

Keynote Brad Smith

Morgen, dinsdag 1 maart, zal Brad Smith (Microsoft President en Chief Legal Officer) een keynote geven over Trust in the Cloud in Tumultuous Times. Zijn toespraak volgt op een eerder verschenen artikel: In the Cloud We Trust. De keynote is via een livestream te volgen op de RSA-website en begint om 17.50 uur (Nederlandse tijd).

Via onze website blijf je komende dagen op de hoogte van het belangrijkste RSA Conference-nieuws

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x