Home Gadgets Mickey en Minnie Mouse als emoji op Samsung Galaxy S9 en S9+

Mickey en Minnie Mouse als emoji op Samsung Galaxy S9 en S9+

by Mark van Truijen

In samenwerking met Disney lanceert Samsung verrassende nieuwe emoji van Mickey en Minnie Mouse op de Galaxy S9 en Galaxy S9+. Het is voor het eerst dat de iconische Disneyfiguren zich in augmented reality vertonen. De mogelijkheden zijn, net als de functionaliteiten van het toestel, eindeloos. Mickey die met een opgestoken duim laat zien hoe leuk hij iets vindt en Minnie die een verlegen vreugdedansje maakt – het kan allemaal. In de loop van het jaar komen ook helden uit Disney-films als The Incredibles, Zootopia en Frozen beschikbaar op de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+.

“Het is fantastisch om onze personages op deze manier terug te zien op allerlei digitale platforms,” zegt John Love, vicepresident Apps bij Disney Consumer Products and Interactive Media. “Zo kunnen fans met hun favoriete Disney-figuren hele nieuwe ervaringen beleven. Met de Samsung Galaxy S9 of S9+ en de emoji van Mickey en Minnie Mouse schrijft iedereen zijn eigen Disneyverhaal.”

Wereldwijd worden er dagelijks meer dan 6 miljard emoji verstuurd,” zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. “Om personalisatie van emoji mogelijk te maken, zijn de Galaxy S9 en S9+ uitgerust met AR Emoji. We wisten al heel snel in het ontwikkelproces dat we iets met cartoons wilden doen. Dan is er natuurlijk geen betere partner dan Disney. Zij hebben de meest geliefde tekenfilmfiguren op aarde immers bedacht. Het is fantastisch dat we nu samen Mickey en Minnie Mouse tot leven wekken. En er volgen nog veel meer Disneyhelden deze zomer.”

De Disneyfiguren zijn eenvoudig te downloaden via AR Emoji in de camera-app van de Galaxy S9 en S9+. Je gebruikt ze daarna in berichten en video’s, of als Animated GIF op bijvoorbeeld WhatsApp en Messenger. Met AR Emoji maak je naast je favoriete Disney-figuren ook eenvoudig emoji die er precies zo uitzien én klinken als jij.

De Galaxy S9 en S9+ zijn nu verkrijgbaar in Midnight Black, Coral Blue en Lilac Purple met een geheugen van 64 GB. Daarnaast zijn er versies van de Galaxy S9 en S9+ met 256 GB geheugen verkrijgbaar. De Galaxy S9 is verkrijgbaar vanaf € 849,-. De Galaxy S9+ heeft een verkoopadviesprijs vanaf € 949,-.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x