Home Movies Michiel Romeyn, Huub Smit, Fresku en Nils Verkooijen toegevoegd aan cast Ron Goossens, Low Budget Stuntman

Michiel Romeyn, Huub Smit, Fresku en Nils Verkooijen toegevoegd aan cast Ron Goossens, Low Budget Stuntman

by Mark van Truijen

Acteurs Michiel Romeyn (Alles is Liefde), Huub Smit (New Kids Turbo & New Kids Nitro), Fresku (New Kids Nitro) en Nils Verkooijen (Knielen op een Bed Violen) zijn toegevoegd aan de cast van de nieuwe komedie Ron Goossens, Low Budget Stuntman van Steffen Haars en Flip van der Kuil. Al eerder werd aangekondigd dat Tim Haars de titelrol speelt, en Henry van Loon te zien zal zijn als zijn beste vriend Peter. In Ron Goossens, Low Budget Stuntman ontmoeten we Ron Goossens, een werkeloze alcoholist die om zijn huwelijk te redden Nederlands meest succesvolle actrice in bed moet zien te krijgen. De opnames van bioscoopfilm van Kaap Holland Film starten deze maand.

Over Ron Goossens, Low Budget Stuntman
Ron overleeft op spectaculaire wijze ternauwernood een dronkenmansactie. Als barman en beste vriend Peter het filmpje van de amateurstunt online zet, gaat het viral. Een impressario ziet een gat in de markt; hij wil Ron Goossens gaan verhuren als low budget stuntman. Ron is hier verre van gecharmeerd. Totdat hij er achter komt dat zijn vrouw Angela, de liefde van zijn leven, met zo’n beetje het hele dorp is vreemdgegaan. Ron wil haar, ondanks alles, niet kwijt en krijgt van Angela het ogenschijnlijk onmogelijke ultimatum. Als hij Nederlands meest succesvolle actrice in bed weet te krijgen, dan blijft ze bij hem. We volgen deze held van een ‘stuntman’ in zijn alles verwoestende pogingen om Nederlands meest onbereikbare actrice te verleiden.

Ron Goossens, Low Budget Stuntman wordt geproduceerd door Kaap Holland Film en gedistribueerd door Entertainment One.

Over Steffen en Flip
Steffen Haars en Flip van der Kuil hielden de afgelopen jaren het Nederlandse volk in de greep met hun creatie New Kids. Na een succesvolle tv-serie, bezochten meer dan 1,6 miljoen Nederlandse bioscoopbezoekers de speelfilms New Kids Turbo en het vervolg New Kids Nitro. Ook in buurlanden Duitsland en België trokken de New Kids-films volle bioscoopzalen, en de films sleepten op diverse grote festivals als Fantastic Fest de belangrijkste filmprijzen in de wacht. Met BROs BEFORE HOs gingen ze een nieuw avontuur aan. Met deze romantische komedie, bewijzen Steffen en Flip wederom dat ze niet bang zijn om de grenzen van komedie op te zoeken. Hun uitgangspunt… dat ze er zelf om kunnen lachen. Na een succesvolle release in Nederland is de film ook succesvol in Duitsland en België vertoond, en geselecteerd op diverse festivals als Fantastic Fest, Fantasia Montreal en het Fantaspoa festival in Brazilië. In 2016 starten Steffen en Flip met de opnames van Ron Goossens, Low Budget Stuntman.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x