Home Events Michael Ironside naar Heroes Dutch Comic Con

Michael Ironside naar Heroes Dutch Comic Con

by Pim, Sel

Volgende week is het zover: Heroes Dutch Comic Con opent opnieuw de deuren voor hun zomereditie. Traditiegetrouw trekken er verschillende internationaal bekende acteurs richting de Jaarbeurs voor het evenement. Nog nooit eerder werden er zoveel artiesten aangekondigd als voor de aankomende editie. Vandaag doet de organisatie er nog een schepje bovenop en voegt een indrukwekkende naam toe aan het gezelschap: Michael Ironside! 

Michael Ironside is een prominente naam in de wereld van films en televisieseries. Met meer dan 270 titels op zijn naam heeft de Canadees een indrukwekkende staat van dienst. Zijn rol als Darryl Revok in ‘Scanners’ (1981) betekende zijn grote doorbraak als acteur. Ironside heeft meegewerkt aan meerdere iconische films. Zo was hij te zien als Rasczak in ‘Starship Troopers’ (1997), Jester in ‘Top Gun’ (1986) en Richter in ‘Total Recall’ (1990). Zijn kenmerkende diepe stem verleent hij regelmatig aan diverse animatieseries en games, waaronder Sam Fisher in de populaire ‘Tom Clancy’s Splinter Cell’ franchise.

Naast Ironside trekken er meerdere bekende acteurs richting de Jaarbeurs om handtekeningen uit te delen, met fans op de foto te gaan en vragen te beantwoorden tijdens de Q&A’s op het hoofdpodium. Fans kunnen zich verheugen op de komst van David Tennant, Cobie Smulders, Misha Collins, Finn Jones, Jeff Ward, Stanislav Yanevski en The Hillywood Show. Ook zijn James en Oliver Phelps, bekend als de tweeling Fred en George Weasley in de Harry Potter-filmreeks, exclusief te gast tijdens de speciale vrijdagavond.

Michael Ironside is op 21, 22 en 23 juni aanwezig tijdens Heroes Dutch Comic Con in de Jaarbeurs Utrecht. 

Kijk voor meer informatie en toegangskaarten op dutchcomiccon.com.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x