Home Gaming Metal Slug Tactics-video toont nieuwe kijk op geliefde franchise, demo beschikbaar

Metal Slug Tactics-video toont nieuwe kijk op geliefde franchise, demo beschikbaar

by Jos Vis

Uitgever Dotemu (Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge, Streets of Rage 4) en ontwikkelaar Leikir Studio (Rogue Lords, Synergy) zijn er trots op om aan te kondigen dat de allereerste demo voor Metal Slug Tactics, een rastergebaseerde tactische aanpassing van de klassieke actieserie, beschikbaar is als onderdeel van Steam Next Fest van 10 tot 17 juni. De volledige game zal later dit najaar op pc verschijnen via Steam, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X|S.

Het nieuws kwam samen met een nieuwe gameplay-video die Metal Slug Tactics’ herinterpretatie van METAL SLUG-gevechten verkent. De beelden zitten boordevol energieke charme, van de pittige actie van Metal Slug Tactics tot de isometrische versie van de uitstekende pixelart-esthetiek waar de METAL SLUG-serie om bekendstaat.

De demo van Metal Slug Tactics voegt zich bij de hoofdrolspelers van de serie voor een uitdagende, strategische aanpak van gevechten die de eerste regio van de volledige game bestrijken. Je begint in de barakken van het team, een thuisbasis voor het upgraden van personages en het kopen van uitrusting, waar je vechters kiest om samen op een missie te zetten. Houd rekening met de unieke vaardigheden van elk personage bij het samenstellen van een team; de dynamiek van de groep is essentieel voor het aanvallen, flankeren en te slim af zijn van de cast van vijanden die terugkeren uit de METAL SLUG-serie, inclusief een paar sluwe nieuwe vijanden. Voltooi gevechten met hoge spanning om Tarma te ontgrendelen als speelbaar personage, een energieke krachtpatser die van onschatbare waarde is als het gaat om de eindbaasgevechten in de volledige versie van Metal Slug Tactics.

Metal Slug Tactics is zowel een respectvolle ode aan een klassieker aller tijden als een fantasierijke nieuwe manier om de beroemde serie te vieren, waarbij de tijdloze esthetiek van METAL SLUG wordt gekanaliseerd via prachtige pixelart en vloeiende animatie. De zeer herspeelbare slagvelden van de game combineren geschudde lay-outs van handgemaakte terreinsectoren met subtiele roguelite-elementen, waardoor vechters zich moeten aanpassen en onvoorspelbare botsingen moeten overwinnen terwijl ze dynamische, strategische gevechten onder de knie krijgen.

Gebruik klassieke METAL SLUG-wapens, maak gebruik van skill trees, perks en een superaanval-aanjagend adrenalinesysteem om de flanken van de kenmerkende schurken van de serie te slim af te zijn en te vernietigen. De actie wordt ondersteund door een originele soundtrack met muziek van Tee Lopes (TMNT: Shredder’s Revenge, Sonic Mania, Streets of Rage 4’s Mr. X Nightmare DLC). Metal Slug Tactics is volledig ontwikkeld door Leikir Studio met ondersteuning van Dotemu en toegang geleverd door IP-eigenaar SNK.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x