Home Gaming Metal: Hellsinger VR laat spelers in 2024 demonen verslaan op de beat

Metal: Hellsinger VR laat spelers in 2024 demonen verslaan op de beat

by Sven

Goed nieuws voor fans van ritmespellen en metal muziek: Funcom kondigt met trots Metal: Hellsinger VR aan, dat in 2024 beschikbaar zal zijn voor Meta Quest 2 & 3, Meta Quest Pro, PS VR 2 en Steam. Deze nieuwe virtual reality-versie van de originele ritmeschieter, die met een indrukwekkende 96% positieve beoordeling op Steam staat, is vanaf de grond opgebouwd in samenwerking met Lab42 Games. Het belooft de VR-wereld op zijn kop te zetten door optimaal gebruik te maken van de unieke mogelijkheden van virtual reality.

Meer dan 3 miljoen spelers hebben al kennisgemaakt met Metal: Hellsinger® en hebben de onderwereld op het ritme van de muziek doen sidderen. Dit jaar krijgen zij de kans om in de huid te kruipen van de Unknown, een half-demon met een indrukwekkend arsenaal aan krachten en wapens. In VR kunnen spelers met volledige vrijheid richten, bewegen, dashen en schieten.

Een diepere duik in de hel wordt beloofd in de aankondigingstrailer, waaruit blijkt hoezeer de community uitkeek naar de VR-versie. De legendarische originele soundtrack van het spel, met artiesten als Serj Tankian (System of a Down), Matt Heafy (Trivium), Alissa White-Gluz (Arch Enemy), Randy Blythe (Lamb of God) en meer, maakt ook deel uit van deze ervaring.

Metal: Hellsinger VR belooft intens te worden met zijn stevige first-person schietactie, een wereld die op het ritme van de muziek pulseert, en hypnotiserende, opzwepende gameplay. Of je nu wilt bewegen in volledige VR, de joystick gebruiken of zelfs zittend spelen, alles is mogelijk.

Spelers kunnen oog in oog staan met de hordes van de hel in een spannende tocht om wraak te nemen op de Red Judge, de heerser van de hel, in de volledige originele campagne, ingesproken door Troy Baker en Jennifer Hale. En na de overwinning op de Red Judge wachten de Archdevil Difficulty en Torment Challenges.

“Metal: Hellsinger in VR is een match gemaakt in de hemel, of beter gezegd, in de hel,” zei Erling Ellingsen, Chief Marketing Officer bij Funcom. “Al tijdens de ontwikkeling van het origineel droomden we ervan hoe geweldig het zou zijn om dit in VR te spelen, en veel fans dachten hetzelfde. Die droom wordt nu werkelijkheid: demonen verslaan op het ritme van epische metaltracks, volledig ondergedompeld in VR, is net zo ongelooflijk als we ons hadden voorgesteld.”

Metal: Hellsinger VR zal in 2024 beschikbaar komen voor Meta Quest 2 & 3, Meta Quest Pro, PS VR 2, en Steam, en kan nu al op de verlanglijst gezet worden. Ben je klaar om op het ritme van de hel de strijd aan te gaan?

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x