Home Gaming Met The Crew Wild Run vol gas door USA vanaf 17 november op PS4, XOne, PC

Met The Crew Wild Run vol gas door USA vanaf 17 november op PS4, XOne, PC

by Mark van Truijen

Is plankgas de enige versnelling die je kent? Dan is The Crew Wild Run Edition de release die alles heeft wat je zoekt. Dit pakket bevat de originele versie van de spannende actie-racegame, die met meer dan 50 zinderende missies je adrenaline al op het hoogste niveau brengt. Daarnaast krijg je ook nog eens de nieuwe Wild Run-uitbreiding, voor nóg meer racegeweld:

– meer dan 70 verschillende voertuigen om in te rijden
– meer dan 200 specs om je auto mee te tunen
– meer dan 210 missies om te laten zien wat je kunt

The Crew Wild Run Editionverschijnt op 17 november 2015 voor PlayStation 4, Xbox One en Windows PC.

Waag jij je op The Summit?
Om alle missies te voltooien zit je ruim 30 uur achter het stuur, maar dat is nog lang niet alles! De echte snelheidsfreaks ontmoeten elkaar namelijk op The Summit, waar je skills en stalen zenuwen pas echt op de proef worden gesteld. Streetracers van over de hele wereld dagen elkaar hier uit. Ga de strijd aan en speel nieuwe beloningen vrij om steeds beter te worden.

Scheuren door de States
In The Crew Wild Run Edition ligt er een open wereld van 5.000 km2 voor je klaar, vol Amerikaans asfalt in authentieke omgevingen. Van New York tot Miami en van Seattle tot San Francisco, je hebt alle mogelijkheden om de VS in de hoogste versnelling te ontdekken. Een roadtrip van de oostkust naar de westkust? Daar doe je in The Crew maar liefst 45 minuten over.

Een garage vol racemonsters
In The Crew Wild Run Edition hoef je niet bang te zijn dat je raakt uitgekeken op je auto. Er zijn meer dan 70 verschillende voertuigen waarmee je de straten van Amerika onveilig kunt maken. Bloedsnelle motoren, gigantische monstertrucks, gierende dragsters en soepele drifters, er zit altijd wel iets voor je tussen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: