Home Gadgets Met de Gameband + Minecraft wearable wordt Minecraft-fans verwennen tijdens de feestdagen kinderspel

Met de Gameband + Minecraft wearable wordt Minecraft-fans verwennen tijdens de feestdagen kinderspel

by Mark van Truijen

Met de Gameband + Minecraft wearable wordt Minecraft-fans verwennen tijdens de feestdagen kinderspel

Amsterdam, 20 oktober 2015 – “Er komt een horde zombievarkens op me af.” – “Ik zit vast in de Nether.” – “Ik heb een nieuwe kerker ontdekt!” Als je zoon of dochter een enthousiaste Minecraft-speler is, kijk je niet raar op als dit soort uitspraken je dagelijks om de oren vliegen. Het spel – waarin spelers overleven in een virtuele wereld door gebouwen en voorzieningen te bouwen – is onder kinderen en jongeren razend populair. Het perfecte cadeau voor deze jonge Minecraft-fans de komende feestdagen? De nieuwe Gameband + Minecraft wearable van Now Computing!

Met de stoere wearable om hun pols slaan kinderen hun zelf gebouwde Minecraft-werelden, -data en -instellingen op om ze overal mee naartoe te nemen. Sluit de band aan op een USB-poort van een pc en kinderen spelen verder in hun eigen werelden, waar en wanneer ze maar willen. Je kroost geniet nog meer van zijn of haar favoriete spel en hoeft nooit meer bang te zijn om een zelf gebouwde Minecraft-wereld kwijt te raken. Extra voordeel voor ouders: bepaal eenvoudig wanneer het tijd is om te stoppen met gamen en de wearable weg te leggen – bijvoorbeeld tijdens het kerstdiner. Minecraft-fans verwennen tijdens de feestdagen is kinderspel: met de Gameband onder de kerstboom geniet jij van blije gezichtjes!

Gameband + Minecraft is nu onder andere verkrijgbaar bij Bart Smit en binnenkort bij Game Mania en MediaMarkt. De adviesprijs is 99 euro. Zie voor meer informatiehttp://www.gameband.com/nl/shop/.

image010 image012 (1)

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x