Home Gadgets Mega Drive Mini komt in september

Mega Drive Mini komt in september

by Jos Vis

Aan de SEGA fans:
Bijgesloten is een brief waarvan we hopen dat deze net zoveel herinneringen bij je zal oproepen als bij ons. 

Mijn oude vriend,

Ik weet dat het een tijdje geleden is. De tijd tikt voorbij, maar er gaat geen dag voorbij waarbij ik niet aan je denk. Jij, het verlegen en bescheiden kind, en ik, de populaire console. Ooit hebben we iets gemeenschappelijks gehad terwijl we Ecco the Dolphin hebben gespeeld. Jij was zo snel terwijl je door de Green Hill Zone scheurde met mijn vriend Sonic! 

Jij wist zeker hoe je moest gamen. De manier waarop de gloed van het scherm op je gezicht schitterde toen je nog een uur Castlevania: Bloodlines wou spelen. We wisten allebei dat er dingen zouden veranderen en dat we uit elkaar zouden groeien, maar de laatste tijd begin ik te twijfelen. Zou je niet voor één keer meer tijd met mij willen doorbrengen? We deden niet wat er van ons werd gevraagd, maar samen vormden we een goed team.

Ik zie er wat anders uit nu. Ik ben veel kleiner. Ik heb 40 games in mijn slanke, gegoten omhulsel, en meer kracht dan ooit tevoren.

We hebben snel en gevaarlijk samen geleefd, spellen gespeeld waar sommige volwassenen niet al te enthousiast over waren (gelukkig had jij de coole ouders). We hadden de games die je vrienden wouden spelen, een hele stapel zelfs! Inclusief Shining Force, Dr. Robotnik’s Mean Bean Machine en ToeJam & Earl om er een paar te noemen.  

Tuurlijk, er waren ook andere afleidingen (herinner je flippo’s nog?). Ik was nooit jaloers omdat we altijd nog Altered Beast en Gunstar Heroes hadden.

Ik ga proberen je wat regelmatiger te schrijven. Ik hoor dat er een vriendelijke ontmoetingsplek is genaamd “social media” waar ik meer met je kan delen. 

Ik hoop snel wat van je te horen.

Veel liefde,
SEGA Mega Drive Mini @–}—

Wow. We hebben de SEGA Mega Drive zich nog nooit zo horen uitdrukken. Als je wilt terugschrijven, hebben we hier wat informatie die nuttig kan zijn: 

  • Wanneer: 19 september 2019
  • Wat: Sega Mega Drive miniatuur replica, 40 legendarische games, plug-and-play ready, €79.99
  • Bevat de volgende titels (met meer onderweg!): Sonic the Hedgehog – Ecco the Dolphin – Castlevania: Bloodlines – Space Harrier 2 -Shining Force – Dr. Robotnik’s Mean Bean Machine – ToeJam & Earl – Comix Zone – Altered Beast – Gunstar Heroes

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x